Loader

Krokante durumbroodjes

2009-09-12
  • Servings: 1
  • Prep Time: 25m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (3 / 5)

3 5 2
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

2 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

    Loempia met gehakt

  • Aardappel-gehakt pasteitje

    Aardappel-gehakt pasteitje

  • Tonijnflappen

    Tonijnflappen

  • Garnalenbriwats

    Garnalenbriwats

  • Guacamole

    Guacamole

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • pakje durum (Tortillas)
    1blik tonijn (uitgelekt)
    halve gesnipperde wortel
    1halve ajuin gesnipperd
    Geraspte kaas
    1 eigeel
    geklutste ei
    paneermeel

Method

Step 1

Ui en wortel in weinig olie bakken met zout dan vuur afzetten en tonijn bijdoen en mengen.

neem een durum en beleg deze met geraspte kaas dan doe je tonijnmengsel op en op het laatste doe je weer kaas (niete veel) dan rol je dit zo strak mogelijk endan besmeerd je uiteinde met eigeel dat dicht plakt dan snij je de randjes eraf endan snij de rol in 2of 3stukken.
de stukken besmeren met geklutste ei en deppen in paneermeel. en in hete olie bakken.

wasallam lekker en krokant

Uitgeprobeerd recept: (heb het recept aangepast)

Deel dit recept met anderen

Comments (8)

  1. posted by sadiye on 12-09-2009

    hmmm ziet er heerlijk uit melahat 😀

  2. posted by melahat on 12-09-2009

    hihi dank u

  3. posted by sadiye on 12-09-2009

    geen dank 😉

  4. posted by melika02 on 30-11-2009

    selaam,
    maar als je het in stukken snijdt, en je bakt ze vervolgens in de olie. Dan gaat de vulling toch verloren of niet? Of vloeit de vulling er dan niet uit?

  5. posted by melika02 on 01-12-2009

    melahat zou je mij graag antwoord willen geven….alvast bedankt

  6. posted by Timoesh1 on 05-01-2010

    Melika02, ik heb ze zelf ook eerder gemaakt en zolang je ze strak oprolt heb je geen problemen met het snijden.

  7. posted by shma1 on 15-10-2010

    wordt het niet ontzettend vet?

  8. posted by melahat on 17-10-2010

    nee het is totaatl niet vettig

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.