Krokante durumbroodjes
2009-09-12- Skill Level: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Servings: 1
- Prep Time: 25m
Average Member Rating
(3 / 5)
2 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- pakje durum (Tortillas)
1blik tonijn (uitgelekt)
halve gesnipperde wortel
1halve ajuin gesnipperd
Geraspte kaas
1 eigeel
geklutste ei
paneermeel
Method
Step 1
Ui en wortel in weinig olie bakken met zout dan vuur afzetten en tonijn bijdoen en mengen.
neem een durum en beleg deze met geraspte kaas dan doe je tonijnmengsel op en op het laatste doe je weer kaas (niete veel) dan rol je dit zo strak mogelijk endan besmeerd je uiteinde met eigeel dat dicht plakt dan snij je de randjes eraf endan snij de rol in 2of 3stukken.
de stukken besmeren met geklutste ei en deppen in paneermeel. en in hete olie bakken.
wasallam
lekker en krokant
Uitgeprobeerd recept: (heb het recept aangepast)
posted by sadiye on 12-09-2009
hmmm ziet er heerlijk uit melahat 😀
posted by melahat on 12-09-2009
hihi dank u
posted by sadiye on 12-09-2009
geen dank 😉
posted by melika02 on 30-11-2009
selaam,
maar als je het in stukken snijdt, en je bakt ze vervolgens in de olie. Dan gaat de vulling toch verloren of niet? Of vloeit de vulling er dan niet uit?
posted by melika02 on 01-12-2009
melahat zou je mij graag antwoord willen geven….alvast bedankt
posted by Timoesh1 on 05-01-2010
Melika02, ik heb ze zelf ook eerder gemaakt en zolang je ze strak oprolt heb je geen problemen met het snijden.
posted by shma1 on 15-10-2010
wordt het niet ontzettend vet?
posted by melahat on 17-10-2010
nee het is totaatl niet vettig