Loader

Kokostaart

2007-05-14
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (4.1 / 5)

4.1 5 15
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

15 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Mini-cheesecakes met frambozenswirl

    Mini-cheesecakes met frambozenswirl

  • Mini cheesecakes

    Mini cheesecakes met aardbeien en slagroom (basisrecept)

  • Heerlijke Aziatische Indische spekkoek

    Spekkoek heerlijke Aziatische Indische lekkernij

  • Mini cheesecakes met witte chocolade en frambozen

    Mini cheesecakes met witte chocolade en frambozen

  • Perencake met speculaaskruiden

    Perencake met speculaaskruiden

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • - 12 eiwitten
    - snuf zout
    - 200 gram suiker
    - 100 gram bloem
    - 150 gram gemalen kokos
    - 300 gram frambozenjam
    - 4 dl slagroom
    - 2 el suiker
    - 100 gram witte chocolade geraspt
    - extra kokos

Method

Step 1

Verwarm de oven voor op 150 graden. Sla de eiwitten stijf met het zout en klop de suiker er geleidelijk door.

Mix dan de bloem en de kokos door het mengsel. Schep het beslag in een ingevette taartvorm en 24 cm en bak de taart in 30-40 minuten gaar en goudbruin.

Laat de taart afkoelen op een rooster en snijd hem dan horizontaal doormidden.

Bestrijk de onderste helft met jam en leg de bovenkant erop. Sla de slagroom stijf en bestrijk de taart er rondom mee.

Garneer met de geraspte chocolade en nog wat kokos.

Deel dit recept met anderen

Comments (4)

  1. posted by Zahraa on 16-05-2007

    Ziet er lekker uit en ‘klinkt’ niet moeilijk !

  2. posted by sjaahida on 18-05-2007

    idd ziet er zeker lekker uit maar ik zou wel een andere vulling gebruiken dan jam. van die witte duopenotti chocopasta met een beetje room erdoorheen ofzo…en dan gelijk op zoek gaan naar een recept waarbij je nog 12 eigelen kan gebruiken hihihi is wel veel zeg . maar wordt ie zeker lekker luchtig van

  3. posted by sousi on 20-05-2007

    ook lekker met banketbakkersroom als vulling hmmmm….
    maar thanks voor dit recept ga een keer uit uitproberen…

  4. posted by miss_baby on 21-05-2007

    lijkt me heerlijk…

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.