Kokostaart
2007-05-14- Skill Level: Simpel
- Toevoegen aan favorieten
Average Member Rating
(4.1 / 5)
15 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Ja -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- - 12 eiwitten
- snuf zout
- 200 gram suiker
- 100 gram bloem
- 150 gram gemalen kokos
- 300 gram frambozenjam
- 4 dl slagroom
- 2 el suiker
- 100 gram witte chocolade geraspt
- extra kokos
Method
Step 1
Verwarm de oven voor op 150 graden. Sla de eiwitten stijf met het zout en klop de suiker er geleidelijk door.
Mix dan de bloem en de kokos door het mengsel. Schep het beslag in een ingevette taartvorm en 24 cm en bak de taart in 30-40 minuten gaar en goudbruin.
Laat de taart afkoelen op een rooster en snijd hem dan horizontaal doormidden.
Bestrijk de onderste helft met jam en leg de bovenkant erop. Sla de slagroom stijf en bestrijk de taart er rondom mee.
Garneer met de geraspte chocolade en nog wat kokos.
posted by Zahraa on 16-05-2007
Ziet er lekker uit en ‘klinkt’ niet moeilijk !
posted by sjaahida on 18-05-2007
idd ziet er zeker lekker uit maar ik zou wel een andere vulling gebruiken dan jam. van die witte duopenotti chocopasta met een beetje room erdoorheen ofzo…en dan gelijk op zoek gaan naar een recept waarbij je nog 12 eigelen kan gebruiken hihihi is wel veel zeg . maar wordt ie zeker lekker luchtig van
posted by sousi on 20-05-2007
ook lekker met banketbakkersroom als vulling hmmmm….
maar thanks voor dit recept ga een keer uit uitproberen…
posted by miss_baby on 21-05-2007
lijkt me heerlijk…