Loader

Kokosstroopwafelkoekjes

2008-12-07
  • Servings: 1
  • Prep Time: 25m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 3
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

3 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Gezonde Mueslirepen

    Gezonde Mueslirepen een verantwoord tussendoortje

  • Mini-cheesecakes met frambozenswirl

    Mini-cheesecakes met frambozenswirl

  • Mini cheesecakes

    Mini cheesecakes met aardbeien en slagroom (basisrecept)

  • Heerlijke Aziatische Indische spekkoek

    Spekkoek heerlijke Aziatische Indische lekkernij

  • Mars cupcakes

    Mars cupcakes

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • *2 eiwitten (67 g)
    *63 g stroopwafels (2)
    *125 g kokos gedroogd geraspt
    *100 g suiker
    *1 el honing
    *1/2 tl bakpoeder

Method

Step 1

Hak met een mes de stroopwafels in stukjes van ca 7 mm.
Doe alles in een kom en roer goed door daarna kneed je even met je handen.
Maak balletjes van 18 gram of platte koekjes van 30 gram.
Leg ze op bakpapier.
Bak ze op 180ºC 17 minuten, maar leg na 14 minuten alluminiumfolie over de koekjes heen.
Als ze uit de oven komen laat je ze nog even 8 minuten op de bakplaat staan. Dan haal je ze eraf met een scherp mes en legt ze ergens om aftekoelen.

Ik heb het recept met supermarktstroopwafels gemaakt. Waarschijnlijk hoef je de honing niet toe te voegen als je het recept met verse stroopwafels van de markt maakt.
Bewaar ze in een koekblik die je op een kier laat staan.

Deel dit recept met anderen

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.