Kokosghribia
2006-10-20- Skill Level: Simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Servings: 70-80
Average Member Rating
(4.5 / 5)
24 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Ja -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- Ingredienten voor 70-80 stuks:
400 gr kokos
300 gr suiker
3 eieren
Geraspte schil van 1 citroen
1 tl bakpoeder
Poedersuiker
Method
Step 1
Meng de kokos met de suiker en bakpoeder. Voeg de citroenschil toe en doe steeds wat ei erbij (niet alles tegelijk) en meng alles met je handen door elkaar. Het is een los mengsel, en als je het samenknijpt in de je handen kan je er bolletjes van maken. Is het te vochtig, voeg dan wat kokos toe. Is het echt te droog dan wat ei erbij.
Maak bolletjes en druk ze een beetje plat in je hand. Dan de bovenkant in de poedersuiker dopen en op een bakplaat leggen. Op 175 graden voor 10-15 minuten bakken.
Lekker, snel en makkelijk! Uit het boek van Nadia, alleen hoeveelheden aangepast naar aantal grammen.
posted by MADAME CUISINE on 22-10-2006
deze wou ik net maken, ik heb ze uit het boek van choumicha.
Maar misschien volg ik jouw recept wel
posted by ellouisa on 22-10-2006
hihi toevallig 😀 In het boek van nadia stond het met 2 soepkommen kokos, 1 soepkom suiker enz. Ik heb het naar grammen aangepast en ze zijn heel lekker en precies goed geworden…
posted by libeluli on 23-01-2007
hoi schatjeuh! its me your chuckie fan hahahahha! deze lijkenme dus erg makkelijk en inshallah ga ik deze vanavond of morgen maken, daaaaaag schat beslama lief, koeeees
posted by Ouafa O on 04-11-2008
Ik had ze met el3ied gemaakt, idd ze waren heerlijk 🙂
posted by sadiye on 11-11-2008
sow 70-80 stuks 😀 is erg veel voor mij ik ben aan het lijnen hahahha
posted by sadiye on 31-08-2009
de helft kan nog wel 😀
posted by najat20 on 16-09-2009
hallo
vraagje: moetik de citroen gewoon raspen en er bij doen. wil je vraag vandaag maken
posted by najat20 on 16-09-2009
wil het graag vandaag maken