Kokos en witte chocolade cake
2005-10-09- Course: Dessert
- Skill Level: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Servings: 1
- Prep Time: 30m
Average Member Rating
(4.2 / 5)
12 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- - 125 g boter (plus extra om in te vetten)
- 150 g witte chocolade
- 175 g fijne tafelsuiker
- 125 g zelfrijzend bakmeel
- 2 eieren
- 90 g kokosrasp
- 150 g verse frambozen
- poedersuiker
Method
Step 1
1. Verwarm de oven voor op 180 ºC. Vet een bakblik van 16x26 cm in en bekleed met bakpapier.
2. Smelt 125 g boter met 150 g witte chocolade in een steelpan op laag vuur. Voeg 175 g fijne tafelsuiker toe en meng.
3. Giet in een ruime kom en voeg 125 g zelfrijzend bakmeel en 90 g kokosrasp toe. Meng en doe er 2 geklopte eieren bij. Roer licht om en spatel er 150 g verse frambozen door.
4. Giet het mengsel in het blik en bak 40 minuten of tot het stevig is. Laat afkoelen in het blik. Snij in stukken en bestuif met poedersuiker.
Eet smakelijk
posted by saadia29 on 09-10-2005
Hmmm….ziet er heerlijk uit :goedzo:
posted by Cheima on 09-10-2005
Lijkt me heerlijk!
posted by Ouissam on 09-10-2005
Ziet er echt lekker uit. Jammie ga het ook een keer maken thnxxx :kus:
posted by sadiye on 07-09-2009
sow lekker hoor
posted by Iempje on 11-09-2009
ziet er gooed uit!!
posted by assia7 on 30-04-2010
ziet er goed uit hoor !!