Koffiebroodjes gevuld met banketbakkersroom
2013-02-23- Cuisine: Marokkaanse
- Skill Level: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Servings: 1
- Prep Time: 45m
Average Member Rating
(3.7 / 5)
18 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- - ½ kg bloem
- 2 eieren
- 1 lepel gist
- 3 lepels suiker
- 1 bakpoeder
Dit kneden met lauwe melk tot een soepel deeg
Method
Step 1
250 gr boter smelten en banketbakkersroom bereiden.
Verdeel bovenstaand deeg in 7 ballen en druk ze plat met behulp van boter tot een grote lap. Opvouwen net als lemsemmen en daarna ff laten rusten. Alle 7 afwerken.
Elke lemsemmen platdrukken en groter maken. In 4-en snijden en vullen met banketbakkersroom. Dichtvouwen en op een bakplaat leggen. Minstens 2 uur laten rijzen en daarna besmeren met eigeel of melk en bakken in de oven.
Na het bakken besmeren met honing of warme abrikozenjam en bestrooien met geraspte chocolade...
posted by jolandaalbert on 08-03-2013
hoi ik wil deze koffie broodjes maken maar op welke stand /graden moet deze gebakken worden en hoe lang . groetjes jolanda
posted by elhaloua on 03-04-2013
Hoe maak ik de banketbakkersroom?