Koekje
2007-04-09- Skill Level: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Servings: ong 20 stuks
Average Member Rating
(3.8 / 5)
20 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Ja -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- 250 gr bloem
100 gr maizena ( je kan ook 350 gr bloem doen hoor)
150 gr witte basterdsuiker
1 vanillesuiker
3 el cacao
1/2 theeglas melk
1/2 theeglas olie
125 roomboter
hazelnoten
kokos
Method
Step 1
meng alle ingredienten ( behalve de hazelnoten en cocos) doo elkaar
maak daar met een koekjes spuit vogelnastjes van ( vind ze zelf meer op drolletjes lijken hihih) duw in het midden een hazelnoot eb bestrooi met een beetje cacao.
op 160 C 20 a 25 min in de oven. en laat ze in de oven nog ff afkoelen.
makkelijk!!!!!!!!!!!!
posted by miss ikkie on 09-04-2007
hmmm lekker hoor. kan je ook iets anders in de plaats van hazelnoot gebruiken.
posted by sjaahida on 09-04-2007
tuuuuuuuuuuuuuuuurlijk , doe wat je wilt hihihi ik heb ook zomaar wat gedaan hahhaahahaaah doe een amandel of een pinda verzin wat of een druppel gesmolten choco ohh dat lijkt me ook lekker ja doe met choco .. witte hihih
posted by nazima on 03-05-2007
ik vind wel jammar dat bijna alle marokanen theeglazen gebruiken, je weet niet welke en hoe groot, je hebt ze wel in alle maten, graag in ml.
posted by Nas on 22-05-2007
salaam nazima, sjaahida is geen marokkaan hoor ze is een bekeerde moslima, hmdl!! maar een marokkaansse theeglas is wel makkelijk het is meestal de gewone marokkaansse theeglas die kleine glazen!! wa salamu 3leikom wr wb, nas
posted by sjaahida on 23-05-2007
thanx 4 explaining my sis nas… ik heb medium theeglas gebruikt zie foto van miss ikkie haar harcha.. dan weet je hoe groot het glas
posted by Patries on 07-10-2008
heb ze net gemaakt! heel lekker dank je
posted by sjaahida on 26-12-2008
thanx 🙂
posted by hayatzine on 18-09-2009
ik vindt ,ze niet mooi.sorry
posted by sjaahida on 25-08-2010
Het gaat om de smaak 😉