Knoflookijs
2006-02-06- Skill Level: Simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Servings: 4
Average Member Rating
(4.8 / 5)
4 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Ja -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- 1 ltr. slagroom
400 gram ei
100 gram eidooier
280 gram suiker
16 gram knoflookpulp
Method
Step 1
Hulpmiddelen: Slagroomklopper, kommen
Bereidingswijze: Klop de slagroom tot yoghurtdikte op en zet dat in de koelkast. De eidooiers, ei en suiker au bain marie tot een luchtige massa warm kloppen. De slagroom en de knoflookpulp hierdoor mengen. Blijven kloppen totdat de massa geheel afgekoeld is. Giet het mengsel in een schaal en zet het 24 uur in de diepvriezer.
Serveertips: Serveer in mooie coupes met een bolletje knoflook op de rand.
posted by culimam on 06-02-2006
Per ongeluk tweemaal ingestuurd omdat ik een foutmelding kreeg. Wil iemand deze dubbele plaatsing even verwijderen?
posted by mamanissa on 07-02-2006
mmm ik ben gek op knoflook maar niet als ijs ,lijkt me erg apart
posted by mamanissa on 07-02-2006
mmm ik ben gek op knoflook maar niet als ijs ,lijkt me erg apart
posted by mamanissa on 07-02-2006
mmm ik ben gek op knoflook maar niet als ijs ,lijkt me erg apart
posted by culimam on 07-02-2006
Hahaha! Over dubbele postings gesproken. LOL
posted by mamanissa on 07-02-2006
jeetje elke keer zelfde reactie ,wat is er aan de hand met mij pc hahaha , sorry vind zelf ook iritant ,maar ik probeer elke keer snel drukken zo dat een keer komt maar zie latenr toch weer ,nou oet je zo meeten zien krijg ik zeker weer 100 reactie zelfd grrrrr ,nou ik let echt op maar het gaat van zelf mis sorry
posted by dikratoen on 09-02-2006
Ja aparte combi..