Loader

Knoflookijs

2006-02-06
  • Servings: 4
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

0 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Gezonde Mueslirepen

    Gezonde Mueslirepen een verantwoord tussendoortje

  • Heerlijke Aziatische Indische spekkoek

    Spekkoek heerlijke Aziatische Indische lekkernij

  • Mini cheesecakes met witte chocolade en frambozen

    Mini cheesecakes met witte chocolade en frambozen

  • Mars cupcakes

    Mars cupcakes

  • Banoffee taartjes - taartjes met banaan en karamel

    Banoffee Taartjes – taartjes met banaan en karamel

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • 1 ltr. slagroom
    400 gram ei
    100 gram eidooier
    280 gram suiker
    16 gram knoflookpulp

Method

Step 1


Hulpmiddelen: Slagroomklopper, kommen


Bereidingswijze: Klop de slagroom tot yoghurtdikte op en zet dat in de koelkast. De eidooiers, ei en suiker au bain marie tot een luchtige massa warm kloppen. De slagroom en de knoflookpulp hierdoor mengen. Blijven kloppen totdat de massa geheel afgekoeld is. Giet het mengsel in een schaal en zet het 24 uur in de diepvriezer.
Serveertips: Serveer in mooie coupes met een bolletje knoflook op de rand.

Het lijkt een rare combinatie, maar de smaak is heerlijk!

Deel dit recept met anderen

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.