Kipsaté a la Marisah
2005-10-19- Skill Level: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Servings: 1
- Prep Time: 5m
Average Member Rating
(4 / 5)
4 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- - 1 kg kipfilet (laat het door de slager in stukjes snijden, scheelt jou weer werk hihi)
- 2 grote eetlepels masala kerrie
- Flinke scheut Ketjap Kental (van de dirk)
- 2/3 eetlepels zoute ketjap
- wat zout (let op die ketjap is al zout)
Method
Step 1
Alles mengen en de saté zeker een uur laten marineren.
Ik persoonlijk meng alles en prik het meteen op de prikkers en zet het in een schaal in de ijskast. Als het bezoek komt dan bak ik het snel.
Je kun het ook van te voren bakken en even in de oven opwarmen met folie eroverheen.
Lekker met bami, maar ook als je de kip los bakt ipv op satéstokjes, in een broodje met zuur…
posted by oem_mujahid2 on 19-10-2005
mmmm lekker bedankt voor het recept!!!
posted by Lalakifech on 05-04-2009
Waar kan je masala kerrie halen?