Kippensoep
2007-01-26- Cuisine: Nederlandse
- Skill Level: Normaal
- Toevoegen aan favorieten
- Servings: ?
- Prep Time: 15m
Average Member Rating
(2.5 / 5)
2 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- Kippenvleugels
Handje vol Rijst
1 Ui
Koriander
2 Bouillonblokjes
Peper
Zout
Kaneel
Paprikapoeder
chilipoeder
1 Liter Water
Method
Step 1
Doe olie in de pan en begin de kippenvleugels te bakken! Als ze een beetje gaar zijn doe je er de ui en koriander bij en de kruiden!! laat nog een beetje rullen! Doe dan een handjevol rijst erbij en de vuur ff omhoog zetten en dan afblussen met 1 liter water!! Nog door laten koken totdat de rijst gaar is! En als laatst nog wat koriander toevoegen!!
En dan Bon Apetit!!!
Eet smakelijk!!
posted by oemislam wa imran on 31-08-2010
huh