Kipfiletkofta
2009-09-06- Skill Level: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Servings: 1
- Prep Time: 25m
Average Member Rating
(2.5 / 5)
2 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- half kilo kipfiletgehakt,
1 look,
halve ajuin,
kasbour samen mixen(tot zeerkleine stukjes) ,
zout,
peper,
halve koffie lepel kipkruiden als je da wenst (koffielepel ras al ganoet),
paneermeel
Method
Step 1
de ingredienten goed mengen samen met paneermeel, mag nie te slap zijn anders doe je maar meer paneermeel in tis altijd lekker met paneermeel.
dan maak je balletjes of duimpjes van en in het paneermeel doppen (de alle kanten). ja dan bakken
wasallam
posted by sadiye on 06-09-2009
hmm
posted by gerda on 06-09-2009
ziet er heerlijk uit
maar wat is ajuin
posted by melahat on 06-09-2009
ja ajuin hoe moe ik da uitleggen, of andere woordje is UI
posted by gerda on 06-09-2009
oke bedankt
posted by hidaya on 18-09-2009
commentaar op gerda: als iemand met plezier recept plaats en moeilijk nederlands heeft, dan heb jij zeker geen verstand van lezen. andere begrijpen heel goed dat ze uien bedoelt!
posted by melahat on 20-09-2009
ik ben van belgie en hier in belgie noemen we UI; AJUIN
posted by sadiye on 20-09-2009
Commentaar op Hidaya:Melahat heeft geen moelijkheden met nederlands hoor zo heet dat gewoon in Belgie.Dat noemen ze zo in Belgie.Gerda vraagt er netjes om wat het betekent en ik wist dat ook niet want ik woon niet in Belgie er zouden wel meer mensen zijn die het niet weten,dit heeft niks met moeilijkheden van nederlands te maken.Dit is gewoon plaatselijk hoe ze het daar noemen.
posted by gerda on 20-09-2009
bedankt sadiye je hebt gelijk het was een normale vraag
posted by melahat on 20-09-2009
dank u sadissss mwahh
posted by sadiye on 20-09-2009
geen dank mijn beste vriendinnetje 😉