Loader

Kaas, ui snack

2006-12-08
  • Servings: 8
  • Prep Time: 20m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (3 / 5)

3 5 3
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

3 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Halal worstenbroodjes met bereidingsfoto's

    Halal worstenbroodjes met bereidingsfoto’s

  • Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

    Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

  • Spaghetti met rode pesto

    Spaghetti met rode pestosaus

  • Kerriesoep

    Kerrie soep

  • Huisjes van ontbijtkoek

    Huisjes van ontbijtkoek

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • rond brood (Turks of marokkaans)
    geraspte kaas,
    geraspt uitje,
    4 eieren,
    kasbour of/en madnoes,
    oregano
    (de kaas kan je ook vervangen door vis uit blik)
    oven

Method

Step 1

oven op 200 gr. voorverwarmen.

leg de geraspte kaas, ui en eieren met kruiden en kasbour etc in een kom roer het flink om.

snij het brood doormidden. leg op een helft het eimengsel. druk de andere helft er bovenop. je kunt ook nog extra kaas op de bovenkant leggen.

zet het ongeveer 10 tot 15 min in een matige oven (200 gr.)

leg er na het uithalen uit de oven een theedoek over dan blijft de bovenkant zachter en is de onderkant knapperig.

eet smakelijk

snel, goedkoop en gezond

Deel dit recept met anderen

Comment (1)

  1. posted by rachida* on 12-12-2006

    het is toch gewoon ene pizza broodje???

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.