Loader

Kaascake

2008-12-07
  • Servings: 1
  • Prep Time: 60m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 2
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

2 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Gezonde Mueslirepen

    Gezonde Mueslirepen een verantwoord tussendoortje

  • Mini-cheesecakes met frambozenswirl

    Mini-cheesecakes met frambozenswirl

  • Mini cheesecakes

    Mini cheesecakes met aardbeien en slagroom (basisrecept)

  • Heerlijke Aziatische Indische spekkoek

    Spekkoek heerlijke Aziatische Indische lekkernij

  • Mars cupcakes

    Mars cupcakes

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • 150 gram geraspte kaas
    3 eieren (eiwit apart houden en dit als laatste erbij doen)
    half bekertje olie
    anderhalf bekertje yoghurt of Crème fraîche verdund met melk
    anderhalf tot 2 bekertjes meel
    1 zakje bakpoeder
    1 theelepel zout

Method

Step 1

Alles doorelkaar mixeen behalve de kaas en het eiwitten, daarna doe je de
kaas erdoor en als aller laatste het eiwit.
Op 180 graden ongeveer 45/60 minuten in de oven en daarna even laten
afkoelen en eetsmakelijk 😀

Deel dit recept met anderen

Comments (5)

  1. posted by sadiye on 14-12-2008

    hmmm lekker aparte cake

  2. posted by xchidax on 14-12-2008

    het is ook echt heel erg lekker 😀

  3. posted by missaya on 30-01-2009

    moet je het eiwit ook kloppen of gooi je die er als laatst gewoon doorheen

  4. posted by xchidax on 30-01-2009

    die doe je er als laatste doorheen

  5. posted by shayma20 on 17-08-2011

    hoeveel gram is 1 bekertje

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.