Loader

Italiaanse salade

2008-02-19
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (3 / 5)

3 5 6
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

6 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Linzen-tonijnsalade

    Linzen-tonijnsalade

  • Fusilli met tonijn

    Fusilli met tonijn

  • Mini-cheesecakes met frambozenswirl

    Mini-cheesecakes met frambozenswirl

  • Mini cheesecakes

    Mini cheesecakes met aardbeien en slagroom (basisrecept)

  • Spaghetti met rode pesto

    Spaghetti met rode pestosaus

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • 300 gr Sperziebonen
    2 el olijfolie extra vierge
    1 1/2 el balsamicoazijn
    1 el grove mosterd
    versgemalen peper
    2 rode uien, in dunne ringen
    1 schaal cocktailtomaten ?ƒ 400 g, in vieren
    80 gr zwarte olijven zonder pit
    80 gr jonge bladsla

Method

Step 1

Kook de boontjes 7 min. in gezouten water. Giet ze af en spoel ze onder koud stromend water.

Klop een dressing van de olie, de azijn, de mosterd en peper en zout naar smaak.

Schep de uitgelekte boontjes met de ui, de tomaten, de olijven en de dressing door elkaar. Verdeel de sla erover.

Schep de sla vlak voor het serveren erdoor. Lekker met foccaciabrood en puntjes gorgonzola of roquefort.

Deel dit recept met anderen

Comment (1)

  1. posted by hananne on 05-05-2009

    a ziet er lekker uit zal ik en keer uitproberen.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.