Loader

Hollandse pot, aardappels, groente en vega ballen met jus

2006-01-06
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (3 / 5)

3 5 1
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

1 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Fusilli met tonijn

    Fusilli met tonijn

  • Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

    Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

  • Spaghetti met rode pesto

    Spaghetti met rode pestosaus

  • Le3des - Marokkaanse linzen

    Le3des – Marokkaanse linzen

  • Ibawen marmita - Marokkaanse bonen met lamsvlees

    Ibawen marmita – Marokkaanse bonen met lamsvlees

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • Gekookte aardappelen
    Gekookte wortel en sperziebonen
    Tivall vega ballen van AH
    3 eetlepels ketchup
    2 eetlepels oestersaus
    scheutje ketjap kental
    roomboter

Method

Step 1

ik neem aan dat iedereen wel de aardappelen en groente kan koken (met zout), evt nog een klontje roomboter erbij.

De vega ballen bakken in de roomboter (of becel-light spul), dan de ketchup erbij bakken, met de ketjap en oestersaus en een glas water.

Deel dit recept met anderen

Comments (2)

  1. posted by Rzinia on 09-01-2006

    simpel maar klinkt heel lekker 🙂

  2. posted by sadiye on 13-11-2008

    hmm heerlijk

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.