Heerlijke taart
2007-01-19- Skill Level: Simpel
- Toevoegen aan favorieten
Average Member Rating
(4.4 / 5)
10 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Ja -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
3 eieren
1 Marokkaanse theeglas olie
1.5 Marokkaanse theeglas suiker
3.5 Marokkaanse theeglas meel
1.5 pakje bakpoeder
1 pakje vanillesuiker
voor de chocolademelk: half glas melk en 4 theelepels cacao
voor de vulling:
vanille kookpudding
aardbei jam
decoratie:
chocoladeglazuur
2 bekertjes slagroom
2 slagroomversteviger
Method
Step 1
Verwarm de oven. maak eerst de cake: begin met de eieren voeg de suiker, olie, vanille suiker en mix alles. voeg dan de meel en bakpoeder en als laatste de chocolade melk. giet het beslag in een vierkante vorm en doe het in de oven voor driekwartier.
Draai de cake op een rooster om. maak de vanille pudding giet de vanille pudding in het zelfde vorm en laat het in de koelkast afkoelen.
Als alles is afgekoelt. snij je de cake doormidden en haal de pudding uit de vorm en leg het op de ene helft van de cake. de andere helft besmeer je met jam.
Leg beide helften op elkaar en snij de zijkanten met een mes af.giet de chocolade glazuur over de cake.
Decoreer de cake met slagroom of fruit.
je kunt in plaats van vanille pudding ook voor een andere smaak kiezen.
posted by najou on 20-01-2007
ziet er wel mooi maar ik denk dat het wel moeilijk is om te maken
posted by fatema on 20-01-2007
dankjewel. maar hij is ech makkelijk om te maken.
posted by ellouisa on 21-01-2007
ziet er lekker uit!!
posted by Amifati on 23-02-2009
moet de slagroom en slagroomversteviger bij de chocoladeglazuur
posted by fatema on 13-05-2009
nee de slagroom en slagroom versteviger is voor de topping.