Loader

Heerlijke taart

2007-01-19
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (4.4 / 5)

4.4 5 10
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

10 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Mini-cheesecakes met frambozenswirl

    Mini-cheesecakes met frambozenswirl

  • Mini cheesecakes

    Mini cheesecakes met aardbeien en slagroom (basisrecept)

  • Heerlijke Aziatische Indische spekkoek

    Spekkoek heerlijke Aziatische Indische lekkernij

  • Mini cheesecakes met witte chocolade en frambozen

    Mini cheesecakes met witte chocolade en frambozen

  • Perencake met speculaaskruiden

    Perencake met speculaaskruiden

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients


  • 3 eieren
    1 Marokkaanse theeglas olie
    1.5 Marokkaanse theeglas suiker
    3.5 Marokkaanse theeglas meel
    1.5 pakje bakpoeder
    1 pakje vanillesuiker
    voor de chocolademelk: half glas melk en 4 theelepels cacao
    voor de vulling:
    vanille kookpudding
    aardbei jam
    decoratie:
    chocoladeglazuur
    2 bekertjes slagroom
    2 slagroomversteviger

Method

Step 1

Verwarm de oven. maak eerst de cake: begin met de eieren voeg de suiker, olie, vanille suiker en mix alles. voeg dan de meel en bakpoeder en als laatste de chocolade melk. giet het beslag in een vierkante vorm en doe het in de oven voor driekwartier.

Draai de cake op een rooster om. maak de vanille pudding giet de vanille pudding in het zelfde vorm en laat het in de koelkast afkoelen.

Als alles is afgekoelt. snij je de cake doormidden en haal de pudding uit de vorm en leg het op de ene helft van de cake. de andere helft besmeer je met jam.

Leg beide helften op elkaar en snij de zijkanten met een mes af.giet de chocolade glazuur over de cake.

Decoreer de cake met slagroom of fruit.

je kunt in plaats van vanille pudding ook voor een andere smaak kiezen.

Deel dit recept met anderen

Comments (5)

  1. posted by najou on 20-01-2007

    ziet er wel mooi maar ik denk dat het wel moeilijk is om te maken

  2. posted by fatema on 20-01-2007

    dankjewel. maar hij is ech makkelijk om te maken.

  3. posted by ellouisa on 21-01-2007

    ziet er lekker uit!!

  4. posted by Amifati on 23-02-2009

    moet de slagroom en slagroomversteviger bij de chocoladeglazuur

  5. posted by fatema on 13-05-2009

    nee de slagroom en slagroom versteviger is voor de topping.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.