Heerlijke Pasta met Zalm
2011-01-06- Skill Level: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Servings: 1
- Prep Time: 15m
Average Member Rating
(3 / 5)
4 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- - Grand Italia Tortelini (met kaas- of spinazie vulling)
- Boursin Cuisine (staat bij slagroom en Crème fraîche)
- Gerookte zalmsnippers (of gerookte zalm voor op toastjes)
- Bakje champignons
- Gehakte spinazie (diepvries, geen A la Creme)
Method
Step 1
Kook de tortelini's in ruim water.
Bak in een koekenpan de champignons met de zalm en voeg daar na de spinazie toe. Zodra de Tortelini's gaar zijn deze afgieten en het mengsel van de zalm/spinazie en champignons toevoegen.
Aantal lepels boursin cuisine toevoegen en roeren maar! Serveren met een lekkere salade. Eet smakelijk.
p.s. Foto van het eindresultaat volgt snel.