Loader

Heerlijke Pasta met Zalm

2011-01-06
  • Servings: 1
  • Prep Time: 15m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (3 / 5)

3 5 4
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

4 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Fusilli met tonijn

    Fusilli met tonijn

  • Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

    Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

  • Spaghetti met rode pesto

    Spaghetti met rode pestosaus

  • Le3des - Marokkaanse linzen

    Le3des – Marokkaanse linzen

  • Ibawen marmita - Marokkaanse bonen met lamsvlees

    Ibawen marmita – Marokkaanse bonen met lamsvlees

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • - Grand Italia Tortelini (met kaas- of spinazie vulling)
    - Boursin Cuisine (staat bij slagroom en Crème fraîche)
    - Gerookte zalmsnippers (of gerookte zalm voor op toastjes)
    - Bakje champignons
    - Gehakte spinazie (diepvries, geen A la Creme)

Method

Step 1

Kook de tortelini's in ruim water.

Bak in een koekenpan de champignons met de zalm en voeg daar na de spinazie toe. Zodra de Tortelini's gaar zijn deze afgieten en het mengsel van de zalm/spinazie en champignons toevoegen.

Aantal lepels boursin cuisine toevoegen en roeren maar! Serveren met een lekkere salade. Eet smakelijk.

p.s. Foto van het eindresultaat volgt snel.

Deel dit recept met anderen

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.