Heerlijke cake :)
2009-01-04- Skill Level: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Servings: 1
- Prep Time: 25m
Average Member Rating
(4 / 5)
6 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- 3 eieren
1 mok yoghurt (mager)
1 mok suiker
1 mok olie(zonnebloem)
1 zakje bakpoeder
1 zakje vanillesuiker
+/- 3 mokken bloem(de 3e mok in gedeeltes erbij strooien)
Method
Step 1
Bereiden zoals een gewone cake met de mixer.
Bakvorm met zonnebloem olie insmeren
Ongeveer 45 minuten op 180 graden
Als het klaar is gelijk er uit halen en dan ongeveer 5 minuten wachten voor je het snijd.
heel makkelijk recept
posted by naimabouaissa on 04-01-2009
Ik wil het meschien maken dus wil je pleas vandaag de omschrijving doen ?
posted by Cleopatra on 04-01-2009
kom maar op met het lkkre recept !
posted by OemIlyas on 05-01-2009
ziet er lekker uit, maar wat ik niet begrijp is wat dat bruine kleur aan de buitenkant is? lijkt chocolade-achtig, of is het gewoon donker van het bakken?
Alvast bedankt.
posted by xchidax on 05-01-2009
Het is gewoon donker van het bakken :p
Het is gemaakt in een tulband vorm
posted by OemIlyas on 05-01-2009
oke thnx!
posted by oemabubakr on 06-01-2009
Ik heb de cake net gemaakt en het smaakt heerlijk! Djazaki Lah voor het plaatsen van dit recept!
posted by xchidax on 06-01-2009
Graag gedaan, ik vind deze cake ook echt heerlijk, ben blij dat je het net zo lekker vind als ik ! 😀
posted by cheba_tourirtia on 06-01-2009
De keek ziet er heerlijk uit nu nog alleen uitproberen
posted by souma on 12-01-2009
Kan je me even vertellen hoeveel ml een mok bevat
alvast bedankt.
posted by xchidax on 13-01-2009
gewoon een koffiemok
posted by souly on 14-01-2009
is het van die grote of kleine mok
zou je het willen meten in ml
alvast bedankt
posted by xchidax on 14-01-2009
Het gaat om de verhoudingen het maakt eigenlijk niet echt uit wat voor mok het is
posted by leleAmira on 18-01-2009
kleine of gote mok?
posted by leleAmira on 18-01-2009
voor zo;n cake
posted by xchidax on 21-01-2009
grote mok
posted by xchidax on 21-01-2009
zoiets:
http://2becreative2.nl/fotos/keramiek/mok-koe.jpg
posted by Dounya101 on 30-01-2009
heerlijk zeg
posted by sadiye on 31-07-2009
hmm chida lekker zeg bedankt voor je recepten 😉
posted by samsam84 on 09-08-2009
vraagje: wat kun je in plaats van de yoghurt doen, heb dat niet in huis.
posted by sadiye on 09-08-2009
melk kan ook
posted by boutaina on 14-10-2009
waar blijft het recept.
posted by boutaina on 14-10-2009
sorry, ik zag het
posted by nadia23 on 06-03-2010
ik heb de cake net gemaakt en moet zeggen dat ie echt heeeerlijk zacht is.
Ik heb er wel alumminium overheen gedaan en laatste 10 min ong zonder voor de kleur. dit omdat ik een grote mok heb gebruikt en de cake dus langer in de oven moest maar je hebt dan grote kans dat ie verbrand aan de buiten kant :).
dank je chida voor recept.