Loader

Hartige muffins

2012-02-01
  • Yield: 11
  • Servings: 1
  • Prep Time: 45m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (3.7 / 5)

3.7 5 3
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

3 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Gezonde Mueslirepen

    Gezonde Mueslirepen een verantwoord tussendoortje

  • Linzen-tonijnsalade

    Linzen-tonijnsalade

  • Halal worstenbroodjes met bereidingsfoto's

    Halal worstenbroodjes met bereidingsfoto’s

  • Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

    Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

  • Le3des - Marokkaanse linzen

    Le3des – Marokkaanse linzen

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • Ingrediënten voor 11 stuks:
    - 180 gr bloem
    - 1 theelepel bakpoeder
    - 150g worst of kipfilet
    - olijfolie
    - 1 el melk
    - 100 g geraspte kaas
    - 3 eieren
    - Zout en peper
    - 2 verse tomaten, in fijne blokjes gesneden
    - kruiden( mag je zelf weten)
    - paar zwarte olijven

Method

Step 1

Verwarm de oven voor op 180 ° C

In een schaal meng de bloem en gist en maak een kuiltje. In een ander gerecht Klop de eieren met de melk, olijfolie en giet dit mengsel in de bloem.

Mix, dan voeg ongeveer 50 gr geraspte kaas en de worst of gebakken kip filet in kleine stukjes gesneden. Zout en peper.

Schenk het beslag in muffinvormpjes en schik op de top een aantal blokjes verse tomaat, rest van de kaas, een snufje kruiden en zwarte olijven

Bak ongeveer 25 minuten

Deel dit recept met anderen

Comment (1)

  1. posted by Mounake on 05-02-2012

    Lijkt me ook leuk om met kids te maken en mee te laten nemen in hun lunchbox ! Ik ga het zeker uitproberen !

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.