Harsha van maismeel, boter en eieren
2008-08-23- Skill Level: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Servings: 1
- Prep Time: 25m
Average Member Rating
(3.3 / 5)
3 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Ja -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- 500 g maismeel
3 volle eetlepels roomboter
zout
1 ei
lauwwarm water
3 gekookte eieren
Method
Step 1
Meng in een kom de maismeel met ei, snuf zout, Giet er een scheutje water bij en kneed tot een samenhangend deeg ontstaat. maak je hand met een beetje water nat en vorm een deegbal.
Verwarm de Marokkaanse koekenpan (farah) en druk de deegbal plat circa1 cm in farah en bak deze aan beide kanten.
Als het klaar is wat gaatjes in deeg prikken en wat roomboter over verdelen en de gekookte eieren ook erbij..
posted by kmazaim on 27-10-2008
Dit lijkt heerlijk op een zondagochtend. Ziet er heerlijk uit.
posted by elviarr on 02-11-2008
met muntthee mmmm
posted by firdausnoor on 29-11-2008
lekker echt ypische maokkaanse
posted by firdausnoor on 29-11-2008
sorry voor de typfouten, ik bedoede typische marokkaans
posted by sadiye on 14-12-2008
moet hier geen suiker in ?????
posted by elviarr on 10-01-2009
nee,maar als je het lekker vind kun je gerust wat suiker toevoegen