Halal worstenbroodjes met bereidingsfoto’s
2016-10-02- Cuisine: Nederlandse
- Course: Bijgerecht, Lunch, Snack
- Skill Level: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Yield: 20 stuks
- Prep Time: 10m
- Cook Time: 20m
- Ready In: 40m
Average Member Rating
(3.7 / 5)
3 People rated this recipe
Related Recipes:
Makkelijker kan het bijna niet met deze mini halal worstenbroodjes. Je hebt ze zo gemaakt en het zijn fijne kleine hapjes om op tafel te zetten.
Ingredients
- 10 halal knakworstjes in twee gesneden
- 10 plakjes bladerdeeg
- 1 ei geklutst
Method
Step 1
Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien.
Step 2
Snijd daarna de plakjes bladerdeeg door midden. In elk stukje deeg rol je een knakworstje in. Maak de rollen goed dicht en besmeer ze met ei. Leg ze op een ingevette bakblik en bak ze in de oven op 200/225 graden voor 15-20 minuten.
Step 3
Dit is een andere vouw manieren: