Groentenflap
2007-02-19- Cuisine: Nederlandse
- Skill Level: Simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Servings: 10
Average Member Rating
(3 / 5)
4 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
pakje bladerdeeg
blokjes gekookte aardappelen ongeveer 1 kilo,
fijngesnipperde ui,
ma3dnous,
koriander,
zout,
peper,
hete paprikapoeder,
kl.beetje kerrie.
grote pot worteltjes met doperwtjes,
maiskorrels.
Method
Step 1
Doe al deze ingridienten in een grote kom bij elkaar .
Let op eerst de groentens laten uitlekken in vergiet!!!
Daarna de kruiden er bij en kleinbeetje verdelen over de bladerdeeg flapjes
Bakken in oven bij 200 graden ongeveer 20 min.
Warm is het lekkerst
Eet smakelijk
je kunt er eventueel ook uitgelekt blikje tonijn bijvoegen.
posted by miss ikkie on 12-03-2007
waneer komt die foto dan?