Groente-kiploempia
2005-10-17- Cuisine: Chinese
- Skill Level: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Servings: 1
- Prep Time: 15m
Average Member Rating
(4.1 / 5)
17 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- - 1 kipfilet ( 1 kippenborst)
- 1 zakje Chinese groente
- mihoen
- ketjap
- peper
- zout
- kerrie
- chilipoeder
- filodeeg
Method
Step 1
Kook de kipfilet gaar en pluk/trek hem uit elkaar in kleine stukjes. Doe wat olie in de pan gooi de kipstukjes erin met de roerbakgroente en doe er een scheut ketjap overheen, wat zout peper kerriepoeder en chilipoeder en roer bak het eventjes tot dat de groente gaar is.
Dan doe je de mihoen 4 min in kokend water laten wellen en daarna afgieten met koud water eroverheen en in kleinere stukken knippen.
Voeg toe bij het kip groente mengsel en vul de loempia ermee. Hoe je het moet vouwen staat achter op de filodeeg verpakking.
Lekker met chilisaus mmmmmmmmmm
posted by hasna on 05-10-2008
hallo
wat is ketjab.en mihoen
posted by najelm on 22-10-2008
mihoen is een soort pasta, chineze paste het is doorschijnend als je het in warm water doet., vind je in GB of in COLRYT. ketjab ken ik ook niet
posted by awatifke on 05-01-2009
ik denk dat ze met ketjab, ketchup bedoelen.
posted by wen on 07-09-2009
ketjab is een chinees indische saus lekker zoet.bij ah of de toko.mihoen is wat in visbastilla zit.gr
posted by beginnertje on 21-11-2011
heerlijk, nog nooit gegeten met ketjap en kerrie, ga ik zeker een keer proberen