Groene Linzen Schotel (lehdes)
2012-02-13- Cuisine: Marokkaanse
- Skill Level: Simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Servings: 1
- Prep Time: 25m
Average Member Rating
(3.3 / 5)
4 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Ja -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- - 3 vleestomaten
- 2 uien
- 4 teentjes knoflook
- Peterselie
- Gember, peper , zout , piment ongeveer ½ tl
- Groene lizen (het liefst een nacht van te voren laten weken in water)
Method
Step 1
Tomaten, uien, knoflook en peterselie klein snijden en bij de linzen in de pan doen. Voeg gember, peper, zout en piment toe. Vul de pan met water en voeg sla- en olijfolie toe. Zet pan op t vuur en af en toe kijken of de linzen al gaar zijn, indien nog nodig kun je nog wat water toevoegen.
Dit gerecht is heerlijk bij gebakken vis en salade. Bismillah