Loader

Gribia

2007-03-26
  • Servings: 1
  • Prep Time: 30m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (3.8 / 5)

3.8 5 8
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

8 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Gezonde Mueslirepen

    Gezonde Mueslirepen een verantwoord tussendoortje

  • Linzen-tonijnsalade

    Linzen-tonijnsalade

  • Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

    Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

  • Mini-cheesecakes met frambozenswirl

    Mini-cheesecakes met frambozenswirl

  • Mini cheesecakes

    Mini cheesecakes met aardbeien en slagroom (basisrecept)

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients


  • 1 glas zonnebloemolie
    1 glas suiker
    100 gram bona boter
    4 eetlepels pindakaas
    meel tot het deeg wordt
    kaneel om mee te vesieren

Method

Step 1

Doe de olie, suiker boter en pindakaas in een grote kom en meng ze tot een beslag... doe daarna de meel er bij tot een bal deeg..

maak kleine balletjes en leg ze in een ovenplaat met bakpapier..

warm de oven op 250graden en stop de koekjes in tot ze licht bruin worden..

haal ze er uit en strooi wat kaneel op de topje van gribia..

eet ze wanneer ze afgekoeld zijn..

eetsmakkelijk

goedkoop en lekker

Deel dit recept met anderen

Comments (2)

  1. posted by sarita on 26-03-2007

    en heeft iemand het geprobeert?

  2. posted by sarita on 27-03-2007

    HEY, ik wou een foto van gribia plaatsen die ik met webcam heb gemaakt maar het lukte niet. weet iemand het uit te leggen aub.. xxx sara

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.