Gevulde zoete paprika met kip en rijst
2012-10-15- Course: Bijgerecht, Hoofdgerecht
- Skill Level: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Servings: 1
- Prep Time: 45m
Average Member Rating
(3 / 5)
1 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- Zoete paprikas
kipfile
1ui
1 courgette
2tomaten
rijst
Method
Step 1
Marineer de kip de avond van tevoren met kipkruiden peper paprikapoeder komijn zout knoflook en heel klein beetje saffraan.
Leg de paprikas in een grote pan met water en laat ze koken totdat ze zachter zijn en een beetje van kleur zijn veranderd.(30/45 min)
ondertussen snij je de courgette en de ui en de tomaat En bakt ze in de olie, als ze halfgaar zijn doe je de kip erbij en laat het koken tot het gaar is.
haal de paprikas eruit snij met een mes een snee van begin tot eind in ht midden en laat ze afkoelen.(let op er kan warm water uit komen)
Als de paprikas zijn afgekoelt maak je de binnenkant schoon door de slierten en pitten eruit te trekken. Leg de kip in de paprika en zet ht ong 15/20min in de oven.
ondertussen maak je de rijst gewoon op de nederlandse manier in een pan met water zout of olie laten koken tot het gaar is.