Gevulde broodjes
2009-05-28- Skill Level: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Servings: 1
- Prep Time: 25m
Average Member Rating
(0 / 5)
0 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- 1 pak loempiadeeg van 40 stuks,
doe de volgende ingredienten in een grote kom,
3eieren,
300 gram melk ,
300 gram olie ,
300 gram yoghurt,
1 bakpoeder
Method
Step 1
Meng alle ingredienten met een garden behalve loempiadeeg. Pak vervolgens 1 vel loempiadeeg en doop deze in de kom die gevuld is met de ingredienten haal het vervolgens eruit, en wring beetje uit, en maak de vel in zijn oorspronkelijke vierkant op het aan recht. Besprooi het met beetje suiker over het gehele deeg vouw het vervolgens als een mhansa {de ene punt oprollen tot het midden, vervolgens doe je het zelfde met de andere kant, vervolgens rol je hetop}.
Bestrooi vervolgens op de bovenkant klein beetje suiker doe dat zo met alle 40 stuks loempiadeeg, vervolgens doe je het op bakpapier in de oven op ongeveer 160 graden, ongeveer 15 a 20 minuten, je kunt ook vullen met gehakt of spinazie, vis of wat je dan ook maar wilt.
Iinsallah is het zo duidelijk.
het is makkelyk maar kost wel een beetje tyd als je veel maakt
posted by ummsalman on 31-05-2009
sorry, maar ik snap helemaal niks van deze beschrijving…
posted by gerda on 01-06-2009
volgens mij klopt het niet helemaal
posted by abouzainata on 04-06-2009
ik heb het wat duidelyker gemaakt,het klopt wel,insallah worden jullie hier wat wyzer van
posted by sihamkleuter on 11-06-2009
het is borek! maar zoals ik die maak, hioort er nog gebrokkelede fetakaas bij, en peterselie en je rolt het op en daarna weer als een slak en dan in de oven, du shet klopt wel wat abouzainata schrijft
posted by hammoudi on 19-06-2009
nou ik snap het helemaal niet, kan het wat duidlijker a.u.b
posted by ilhame87 on 29-03-2010
gram? bedoel je liters? of ml of Cl?