Loader

Gevulde bladerdeeg met kaas of kip

2005-10-09
  • Servings: 1
  • Prep Time: 25m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (3.8 / 5)

3.8 5 18
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

18 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Gezonde Mueslirepen

    Gezonde Mueslirepen een verantwoord tussendoortje

  • Linzen-tonijnsalade

    Linzen-tonijnsalade

  • Fusilli met tonijn

    Fusilli met tonijn

  • Halal worstenbroodjes met bereidingsfoto's

    Halal worstenbroodjes met bereidingsfoto’s

  • Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

    Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • - Kipfilet
    - Paprika
    - 2 Uien
    - 3 Eieren
    - Kruiden
    - Olijfolie
    - Champignons
    - Bladerdeeg

Method

Step 1

Besmeer de kipfilet in met kruiden en na een uur kook je de kipfilet in een scheut olijfolie. Snipper de uien en eventueel prei en laat het bakken in olie. Champignons laten bakken in een klontje boter. Paprikablokjes laten bakken in een scheut olie.

Alle groenten en kip (in stukjes) laten uitlekken. 2 eieren roerei van maken en door de groenten en kip heen mengen, eventueel peterselie en kruiden. Je kan ook doperwten erbij doen.

De bladerdeeg vullen met dit mengsel, in de oven en na een paar minuten bestrijken met eigeel en dan af laten bakken.

Je kan de overgebleven bladerdeeg vullen met kaas of roomkaas en ook in de oven.

Eet smakelijk!

Deel dit recept met anderen

Comments (18)

  1. posted by miss france on 09-10-2005

    hmm k ga morgen blader deeg halen , als jij het recept plaatst..

  2. posted by sihamkleuter on 09-10-2005

    recept please

  3. posted by Rzinia on 09-10-2005

    yeps als je recept plaats maak ik het morgen ook inshAllah

  4. posted by oembibi on 10-10-2005

    ewa waar blijft recept…….

  5. posted by Rzinia on 10-10-2005

    nou ff snel gekomen ga toch naar supermarkt voor geval ik wat moet meenemen voor oa dit recept staat ie er niet 🙁

  6. posted by SIHAMKLEUTER on 10-10-2005

    vOLGENS MIJ HEEFT Z EVANDAAG EEN SOLLICITATIEGESPREK DUS ZE KAN NIET ONLINE KOMEN. MADAME CUISINE HEEFT OOK EEN LEKKERE VERSIE, IK ZAL VRAGEN OF Z EHET NEERZET, DAM KOMT DE FOTO LATER

  7. posted by Rzinia on 10-10-2005

    o heeeeeeeeeeeel graag ik zoek al hele tijd een lekkere bladerdeegrecept en moet nu zo een beetje echt weg

  8. posted by Nacira on 11-10-2005

    Sorry meiden ik had geen tijd om het recept erbij te plaatsen, maar dat ga ik nu doen.

  9. posted by loewie on 12-10-2005

    Vraagje he?? jou blader deeg zit zo goed op elkaar zonder een vork te hebben gebruikt…leg eens uit, hoe doe jij het?? met vork staat zo lelijk 😉

  10. posted by sihamkleuter on 12-10-2005

    ik vin dhet juist mooi met vork, leuke versiersels.

  11. posted by Nacira on 13-10-2005

    Ik heb geen vork gebruikt, geen tijd voor. Gewoon met mijn vingers dichtgedrukt. Maar zoals sihamkleuter al aangaf heeft het met vork wel een mooier effect.

  12. posted by Nacira on 13-10-2005

    Oh je vind het zelf geen mooi effect, nou meid gebruik lekker je vingers 😉

  13. posted by miss_zainab on 16-10-2005

    hmmm lekker…

  14. posted by loewie on 26-10-2005

    Heeft iemand het al gemaakt? En smaakt het?

  15. posted by MADAME CUISINE on 26-10-2005

    Tuurlijk smaakt het!
    Nacira is mijn nichtje (mmu2)

  16. posted by zilla on 22-06-2006

    Ziet er goed uit zeg! Ga ik morgen maken.

  17. posted by krullebol on 26-10-2006

    ik heb het netgemaakt het is heer lijk dank je nacira en het is lekker was het de hele tijd aan het zoekn

  18. posted by cheba_tourirtia on 01-01-2009

    ik hebt het het net gemaakt het smaakt echt heerlijk tbarkelah 3lik anasira

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.