Gevulde bladerdeeg met kaas of kip
2005-10-09- Cuisine: Marokkaanse
- Skill Level: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Servings: 1
- Prep Time: 25m
Average Member Rating
(3.8 / 5)
18 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- - Kipfilet
- Paprika
- 2 Uien
- 3 Eieren
- Kruiden
- Olijfolie
- Champignons
- Bladerdeeg
Method
Step 1
Besmeer de kipfilet in met kruiden en na een uur kook je de kipfilet in een scheut olijfolie. Snipper de uien en eventueel prei en laat het bakken in olie. Champignons laten bakken in een klontje boter. Paprikablokjes laten bakken in een scheut olie.
Alle groenten en kip (in stukjes) laten uitlekken. 2 eieren roerei van maken en door de groenten en kip heen mengen, eventueel peterselie en kruiden. Je kan ook doperwten erbij doen.
De bladerdeeg vullen met dit mengsel, in de oven en na een paar minuten bestrijken met eigeel en dan af laten bakken.
Je kan de overgebleven bladerdeeg vullen met kaas of roomkaas en ook in de oven.
Eet smakelijk!
posted by miss france on 09-10-2005
hmm k ga morgen blader deeg halen , als jij het recept plaatst..
posted by sihamkleuter on 09-10-2005
recept please
posted by Rzinia on 09-10-2005
yeps als je recept plaats maak ik het morgen ook inshAllah
posted by oembibi on 10-10-2005
ewa waar blijft recept…….
posted by Rzinia on 10-10-2005
nou ff snel gekomen ga toch naar supermarkt voor geval ik wat moet meenemen voor oa dit recept staat ie er niet 🙁
posted by SIHAMKLEUTER on 10-10-2005
vOLGENS MIJ HEEFT Z EVANDAAG EEN SOLLICITATIEGESPREK DUS ZE KAN NIET ONLINE KOMEN. MADAME CUISINE HEEFT OOK EEN LEKKERE VERSIE, IK ZAL VRAGEN OF Z EHET NEERZET, DAM KOMT DE FOTO LATER
posted by Rzinia on 10-10-2005
o heeeeeeeeeeeel graag ik zoek al hele tijd een lekkere bladerdeegrecept en moet nu zo een beetje echt weg
posted by Nacira on 11-10-2005
Sorry meiden ik had geen tijd om het recept erbij te plaatsen, maar dat ga ik nu doen.
posted by loewie on 12-10-2005
Vraagje he?? jou blader deeg zit zo goed op elkaar zonder een vork te hebben gebruikt…leg eens uit, hoe doe jij het?? met vork staat zo lelijk 😉
posted by sihamkleuter on 12-10-2005
ik vin dhet juist mooi met vork, leuke versiersels.
posted by Nacira on 13-10-2005
Ik heb geen vork gebruikt, geen tijd voor. Gewoon met mijn vingers dichtgedrukt. Maar zoals sihamkleuter al aangaf heeft het met vork wel een mooier effect.
posted by Nacira on 13-10-2005
Oh je vind het zelf geen mooi effect, nou meid gebruik lekker je vingers 😉
posted by miss_zainab on 16-10-2005
hmmm lekker…
posted by loewie on 26-10-2005
Heeft iemand het al gemaakt? En smaakt het?
posted by MADAME CUISINE on 26-10-2005
Tuurlijk smaakt het!
Nacira is mijn nichtje (mmu2)
posted by zilla on 22-06-2006
Ziet er goed uit zeg! Ga ik morgen maken.
posted by krullebol on 26-10-2006
ik heb het netgemaakt het is heer lijk dank je nacira en het is lekker was het de hele tijd aan het zoekn
posted by cheba_tourirtia on 01-01-2009
ik hebt het het net gemaakt het smaakt echt heerlijk tbarkelah 3lik anasira