Gevuld bladerdeeg
2009-12-19- Skill Level: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Servings: 10
- Prep Time: 15m
Average Member Rating
(5 / 5)
2 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- bladerdeeg ontdooit van die vierkanten
voor de vulling:
beetje zacht gekookte (en afgekoeld) aardappel in blokjes
tonijn uit blik
mozzarella in blokjes
peterselie (vers of gedroogd)
peper en zout
voor er boven op:
ei opgeklopt
geraspte kaas
Method
Step 1
meng de ingredienten voor de vulling
met elkaar en breng op smaak met peper en zout
neem een plakje bladerdeeg en schep hier een volle eetlepel
van de vulling bovenop. vouw de 4 punten naar elkaar toe over de vulling zodat je een soort envelopje krijgt
leg ze op een bakplaat en smeer er het opgeklopte ei over bestrooi met
de geraspte kaas.
bak ze in een oven op ongeveer 200 graden todat ze goudbruin zijn
eet smakelijk
je kan ze gemakelijk invriezen, is altijd makelijk als je onverwacht bezoek krijgt. je kan er ook andere vullingen in doen wat je zelf lekker vind.
ik probeer binnenkort foto te plaatsen
posted by shma1 on 17-09-2010
die vulling klinkt heerlijk
posted by martine on 09-10-2010
probeer maar een keer hij is echt lekker