Loader

Gevuld bladerdeeg

2009-12-19
  • Servings: 10
  • Prep Time: 15m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 2
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

2 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Linzen-tonijnsalade

    Linzen-tonijnsalade

  • Fusilli met tonijn

    Fusilli met tonijn

  • Kaasuibroodjes

    Kaasuibroodjes

  • Kaasrolletjes

    Kaasrolletjes

  • Seffa Medfouna

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • bladerdeeg ontdooit van die vierkanten
    voor de vulling:
    beetje zacht gekookte (en afgekoeld) aardappel in blokjes
    tonijn uit blik
    mozzarella in blokjes
    peterselie (vers of gedroogd)
    peper en zout
    voor er boven op:
    ei opgeklopt
    geraspte kaas

Method

Step 1

meng de ingredienten voor de vulling
met elkaar en breng op smaak met peper en zout

neem een plakje bladerdeeg en schep hier een volle eetlepel
van de vulling bovenop. vouw de 4 punten naar elkaar toe over de vulling zodat je een soort envelopje krijgt

leg ze op een bakplaat en smeer er het opgeklopte ei over bestrooi met
de geraspte kaas.

bak ze in een oven op ongeveer 200 graden todat ze goudbruin zijn

eet smakelijk

je kan ze gemakelijk invriezen, is altijd makelijk als je onverwacht bezoek krijgt. je kan er ook andere vullingen in doen wat je zelf lekker vind.
ik probeer binnenkort foto te plaatsen

Deel dit recept met anderen

Comments (2)

  1. posted by shma1 on 17-09-2010

    die vulling klinkt heerlijk

  2. posted by martine on 09-10-2010

    probeer maar een keer hij is echt lekker

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.