Gepofte knoflookaardappels met kip masala
2009-09-19- Skill Level: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Servings: 1
- Prep Time: 5m
Average Member Rating
(3 / 5)
6 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- Ingredienten kip masala:
Kerriepoeder
Hindoestaanse masala
Zout
Peper
Water
Beetje zonnebloemolie voor de kipfilet in te bakken
Uienpoeder
Knoflookpoeder
Fijngesnipperd uitje
Gele paprika (Had dit op dit moment niet in huis, je kan er ook sperziebonen of Kousenband doorheen doen)
Ingredienten Knoflookaardappels:
Knoflookboter (Of echte boter met wat knoflookpoeder en een beetje uienpoeder)
Friese Aardappels (Vind deze z?? lekker )
Zout
Peper
Method
Step 1
Bereidingswijze Kip masala:
Bak de kipfilet met wat zonnebloem olie en Hindoestaanse masala in de pan als deze gaar zijn voeg er dan een fijngesnipperd uitje en de fijngesneden gele paprika bij de rest van de kruiden doe je op gevoel en op smaak (Gewoon tussendoor proeven en dan proef je precies wat er nog mist) Voeg er ook nog wat water bij voor een lekker sausje..
Bereidingswijze knoflook aardappels:
Maak de aardappelen op de juiste manier schoon, snij ze dan in (Niet helemaal want de de stukjes moeten nog wel aan elkaar vast zitten) Doe er dan met een boterhammenmes knoflookboter (Of echte boter met knoflookpoeder en een beetje uienpoeder) tussen, hier vind je vanzelf een handigheidje in. Doe er dan nog wat zout en peper, naar smaak overheen en verpak ze dan in aluminium folie (Ieder apart) en bak ze in een voorverwarmde oven op 180 graden voor +/- 60 minuten. Ik eet hier altijd heel graag knoflooksaus bij