Loader

Gemarineerde Champignons met rijst

2009-03-20
  • Servings: 1
  • Prep Time: 5m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 4
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

4 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Fusilli met tonijn

    Fusilli met tonijn

  • Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

    Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

  • Spaghetti met rode pesto

    Spaghetti met rode pestosaus

  • Le3des - Marokkaanse linzen

    Le3des – Marokkaanse linzen

  • Ibawen marmita - Marokkaanse bonen met lamsvlees

    Ibawen marmita – Marokkaanse bonen met lamsvlees

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • Champignons gesneden in schijfjes
    2 bouillonblokjes
    2 eetlepels witte natuur azijn
    5 eetlepels zonnebloemolie
    2 theelepels suiker
    2 fijngemaakte teentjes knoflook
    2 eetlepels groene pesto
    2 eetlepels fijngemaakte peterselie
    peper en zout naar smaak

Method

Step 1

alles door elkaar heen mengen behalve het boullionblokje en dit verwarmen op hoog vuur daarna de schijfjes champignons er doorheen en dit bakken tot het zachter is geworden en het goed is gemend met het sausje.. dan voeg je er wat water bij en voeg je het boullionblokje erbij en laat je dit op zacht vuur door stomen met het deksel erop.

Ik ben xchidax, ik heb geen toegang meer tot dat account noch het email adres waarmee ik dat account had aangemaakt vandaar dat ik een nieuw account heb aangemaakt.

Deel dit recept met anderen

Comments (2)

  1. posted by sadiye on 12-04-2009

    hmmm lekker

  2. posted by koken20 on 29-06-2009

    ziet er lekker uit,
    tnx voor het recept

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.