Gekruide toats voor bij de soep
2006-10-08- Skill Level: Simpel
- Toevoegen aan favorieten
Average Member Rating
(0 / 5)
0 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Ja -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- - Halfje wit brood (oud of vers)
- 2 Teentjes knoflook geperst
- heeel klein beetje verse of gedroogde peterselie
- geraspte jonge kaas
Method
Step 1
- meng de olie met de geperste knoflook en laat dit 10 minutjes inwerken ..
-na de inwerktijd zeef je de olie en gooi je de knoflook weg
- Haal met een limonade glas rondjes uit het brood
en leg deze appart.
- Rasp de kaas en meng deze met de peterselie
- Haal de boterhamrondjes door de olie, niet teveel erin druken anders word het baggervet..
- leg deze in de oven en laat ze mooi goudbruin worden en lekker knapperig.
-bestrooi ze op het laats met het kaas mengsel en laat dit nog even smelten in de oven
Serveren met een soeppie, heerlijk
(kan met olijf en met zonnebloem olie)
posted by miss france on 09-10-2006
hmm lekker thanks