Loader

Gekruide toats voor bij de soep

2006-10-08
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

0 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Fusilli met tonijn

    Fusilli met tonijn

  • Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

    Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

  • Spaghetti met rode pesto

    Spaghetti met rode pestosaus

  • Le3des - Marokkaanse linzen

    Le3des – Marokkaanse linzen

  • Ibawen marmita - Marokkaanse bonen met lamsvlees

    Ibawen marmita – Marokkaanse bonen met lamsvlees

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • - Halfje wit brood (oud of vers)
    - 2 Teentjes knoflook geperst
    - heeel klein beetje verse of gedroogde peterselie
    - geraspte jonge kaas

Method

Step 1

- meng de olie met de geperste knoflook en laat dit 10 minutjes inwerken ..

-na de inwerktijd zeef je de olie en gooi je de knoflook weg

- Haal met een limonade glas rondjes uit het brood

en leg deze appart.

- Rasp de kaas en meng deze met de peterselie

- Haal de boterhamrondjes door de olie, niet teveel erin druken anders word het baggervet..

- leg deze in de oven en laat ze mooi goudbruin worden en lekker knapperig.

-bestrooi ze op het laats met het kaas mengsel en laat dit nog even smelten in de oven

Serveren met een soeppie, heerlijk

(kan met olijf en met zonnebloem olie)

Deel dit recept met anderen

Comment (1)

  1. posted by miss france on 09-10-2006

    hmm lekker thanks

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.