Loader

Gekleurde rijstsalade

2005-10-06
  • Servings: 1
  • Prep Time: 45m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (3 / 5)

3 5 1
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

1 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Gezonde Mueslirepen

    Gezonde Mueslirepen een verantwoord tussendoortje

  • Linzen-tonijnsalade

    Linzen-tonijnsalade

  • Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

    Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

  • Le3des - Marokkaanse linzen

    Le3des – Marokkaanse linzen

  • Ibawen marmita - Marokkaanse bonen met lamsvlees

    Ibawen marmita – Marokkaanse bonen met lamsvlees

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • - 500 gram rijst gekookt
    Roze salade :
    - 1/2 gekookte kip,
    - rode bietjes,
    - paprika salade.
    - Mayo met Rode kleurstof
    Groen salade:
    - tonijn,
    - groene paprika mix ,
    - 1/2 blikje groene erwtjes.
    - Mayo met groene kleurstof
    Wit/geel salade :
    - mayo ,
    - 1 blikje maiskorrels,
    - 3 ei witten in stukjes gesneden,
    - 1/2 gekookte kip.

Method

Step 1

Kook een kipfilet in water, laat het afkoelen en snij het heel fijn en verdeel het in 2 bakken, voeg hier de fijngesneden rode bietjes toe en 1 pot paprika salade,

Mayonaise mengen met een paar druppels rode kleurstof, meng dit door de kip. bietjes en leg het apart

1 blikje tonijn fijn prakken voeg hier een pot paprika salade groen toe en 1/2 blikje erwten,

Mayonaise weer kleuren met groene kleurstof kip ( in de aparte bak) voeg hier 1 blikje maiskorrels, 3 eiwitten fijngesneden toe je hebt dus nu 3 aparte bakken,

De rijst verdeel je over deze bakken en meng het goed door de rijst moet dus met de mayo goed plakken voeg extra mayo toe als het nog te losjes is .

Neem een mooie schaal, leg hierop blaadjes sla in het midden van deze schaal, schep je de groene salade vorm het tot een cake ( lange) sla het boven een beetje plat, voeg boven op deze salade de witte sus nu krijg je een hogere cake als laatst de roze.

versier het met partjes tomaat olijven etc.

ik ga deze zaterdag maken ik hoop dat ik dan wel een foto kan plaatsen

ps: foto uit internet

Deel dit recept met anderen

Comment (1)

  1. posted by MADAME CUISINE on 06-10-2005

    Apart, ik ben gek op rijstsalades!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.