Gegrilde Koteletten met honing en italiaanse kruiden
2005-10-11- Skill Level: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Servings: 1
- Prep Time: 5m
Average Member Rating
(1 / 5)
1 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- - 1 kilo lamskoteletten (koop goed vlees, hij moet licht van kleur zijn)
- potje italiaanse kruiden (Albert heijn) daar zitten allerlei kruiden in zoals thijm, zahtar etc, je kunt het ook gebruiken op je pizza.
- potje honing
- zeezout
Method
Step 1
Als je een vleeshamer hebt dan sla je de koteletten aan beide kanten.
Vervolgens doe je er groffe zeezout over met de zoutmolen en strooi je er de italiaanse kruiden over.
Laat dit een paar uur intrekken in de koelkast.
Verhit de grillpan en grill de koteletten erin, druk deze aan als ze in pan liggen.
Als ze gaar zijn doe je ze in een ovenschoteltje en giet je er honing over en zet ze even in de oven op 180 gr om verder te gaan met de volgende koteletten.
Als je ze allemaal gegrillt hebt pak je de schaal uit de oven en gooi je er nog een keer goed honing over en eet smakelijk!!
Ik heb ze gister gemaakt, en ze zijn heerlijk!! Wat wel belangrijk is, is dat je goed vlees moet kopen, dus een jong lammetje!!
posted by miss france on 11-10-2005
hmmm ziet er lekker uit..