Loader

Gegrilde Kip met Garnalen

2009-04-12
  • Servings: 4
  • Prep Time: 1:45 h
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (1 / 5)

1 5 1
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

1 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Fusilli met tonijn

    Fusilli met tonijn

  • Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

    Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

  • Spaghetti met rode pesto

    Spaghetti met rode pestosaus

  • Le3des - Marokkaanse linzen

    Le3des – Marokkaanse linzen

  • Ibawen marmita - Marokkaanse bonen met lamsvlees

    Ibawen marmita – Marokkaanse bonen met lamsvlees

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • Wat heb je nodig:
    Hele kip
    Ui
    Wortels
    Prei
    Garnalen (marineren in viskruiden +citroensap)
    Knoflook
    Citroen
    Verse peterselie
    Champions
    Zout
    Kipkruiden
    Marokkaanse kruiden
    Saffraan
    olijfolie
    Voor de saus:
    Tomaten
    Jumbo Garnalen
    Peterselie
    Knoflook
    Citroen
    Tomatenpuree
    Zout
    Paprikapoeder
    Vis kruiden(versteeg) is het lekkerst

Method

Step 1

Doe de gewassen prij, ui, knoflook, perterselie, wortels, champions in de hakmachine.
Niet al te fijn hakken. Doe alles in een kom, met olijfolie en de kruiden. Doe daar in de garnalen die je met viskruiden en citroen hebt gemarineerd. Neem dan de gewassen kip, vul de kip goed met de charmilla. Doe de gevulde kip in een ovenschaal prik de kip met een sate stokje. Folie erover heen en de oven in.

Voor de saus
Doe wat olijfolie in een koekepan rasp de tomaten fijn.Knoflook en peterselie fijn hakken. Doe daar de viskruiden bij en 1 thee lepeltje paprika poeder beetje zout, en een blikje tomatenpuree.
Doe als laats de Jumbo garnalen ff laten suderen en klaar is de saus.

Als de kip gaar is, haal je de folie eraf en ff laten grillen.
Serveer de kip met de saus.

Eetsmakelijk.
Als ik het weer maak, zal ik een foto plaatsen

Deel dit recept met anderen

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.