Gegrilde Kip met Garnalen
2009-04-12- Skill Level: Simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Servings: 4
- Prep Time: 1:45 h
Average Member Rating
(1 / 5)
1 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- Wat heb je nodig:
Hele kip
Ui
Wortels
Prei
Garnalen (marineren in viskruiden +citroensap)
Knoflook
Citroen
Verse peterselie
Champions
Zout
Kipkruiden
Marokkaanse kruiden
Saffraan
olijfolie
Voor de saus:
Tomaten
Jumbo Garnalen
Peterselie
Knoflook
Citroen
Tomatenpuree
Zout
Paprikapoeder
Vis kruiden(versteeg) is het lekkerst
Method
Step 1
Doe de gewassen prij, ui, knoflook, perterselie, wortels, champions in de hakmachine.
Niet al te fijn hakken. Doe alles in een kom, met olijfolie en de kruiden. Doe daar in de garnalen die je met viskruiden en citroen hebt gemarineerd. Neem dan de gewassen kip, vul de kip goed met de charmilla. Doe de gevulde kip in een ovenschaal prik de kip met een sate stokje. Folie erover heen en de oven in.
Voor de saus
Doe wat olijfolie in een koekepan rasp de tomaten fijn.Knoflook en peterselie fijn hakken. Doe daar de viskruiden bij en 1 thee lepeltje paprika poeder beetje zout, en een blikje tomatenpuree.
Doe als laats de Jumbo garnalen ff laten suderen en klaar is de saus.
Als de kip gaar is, haal je de folie eraf en ff laten grillen.
Serveer de kip met de saus.
Eetsmakelijk.
Als ik het weer maak, zal ik een foto plaatsen