Loader

Gefrituurde kippenvleugels

2013-03-18
  • Servings: 1
  • Prep Time: 25m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 3
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

3 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Linzen-tonijnsalade

    Linzen-tonijnsalade

  • Fusilli met tonijn

    Fusilli met tonijn

  • Kaasuibroodjes

    Kaasuibroodjes

  • Kaasrolletjes

    Kaasrolletjes

  • Seffa Medfouna

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • - stuk of acht kippenvleugels door twee snijden
    - 2 el kipkruiden
    - 1 tl knoflookpoeder
    - snufje peper
    - zout naar smaak
    - naar smaak chilipoeder

Method

Step 1

Meng alles in een kom. het beste laat je het een paar uur marineren in de koelkast maar het hoeft niet.

Vul een soepkom voor de helft met meel en doe er el kipkruiden bij, knoflookpoeder en chilipoeder. Daarna doe je de vleugels een voor een door meel en bak je het op hoog vuur goudbruin. Bak ze in een diepe pan. De kippenvleugels moeten onder olie zitten als ze aan het bakken zijn.

Deel dit recept met anderen

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.