Loader

Geboorte taartje

2008-02-19
  • Servings: 1
  • Prep Time: 5m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (4.3 / 5)

4.3 5 11
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

11 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Mini-cheesecakes met frambozenswirl

    Mini-cheesecakes met frambozenswirl

  • Mini cheesecakes

    Mini cheesecakes met aardbeien en slagroom (basisrecept)

  • Heerlijke Aziatische Indische spekkoek

    Spekkoek heerlijke Aziatische Indische lekkernij

  • Huisjes van ontbijtkoek

    Huisjes van ontbijtkoek

  • Mini cheesecakes met witte chocolade en frambozen

    Mini cheesecakes met witte chocolade en frambozen

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • 200 gr. ananas
    100 gr. mango
    120 gr. geleisuiker
    1 limoen
    16 sneetjes wittebrood, gesneden
    50 gr. boter
    50 gr. muisjes, roze/witte
    50 gr. muisjes, blauw/witte

Method

Step 1

Snijd het vruchtvlees van de ananas en de mango in kleine stukjes.
Doe het fruit met de geleisuiker en het sap van het limoentje in een kookpan.
Breng het mengsel al roerend aan de kook en laat ca. 3 minuten doorborrelen.
Maal het fruitmengsel grof in een keukenmachine en laat het afkoelen.
Steek 16 rondjes van ca. 5 cm doorsnede uit de sneetjes witbrood.
Lepel de ananas-mangojam op 12 rondjes.
Zet 4 keer 3 rondjes op elkaar en plaats de laatste 4 rondjes brood (onbesmeerd) erop.
Besmeer de zijkant van de taartjes met zachte boter en rol deze door de muisjes.
Laat even opstijven in de koelkast en smullen maar!

Deel dit recept met anderen

Comments (2)

  1. posted by sadiye on 27-11-2008

    echt sgattig dit 😀

  2. posted by tila_marokkina on 24-12-2010

    waar kan je die geleisuiker kopen?

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.