Loader

Gebakken groente met oestersaus

2005-10-19
  • Servings: 1
  • Prep Time: 20m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (4 / 5)

4 5 1
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

1 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Fusilli met tonijn

    Fusilli met tonijn

  • Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

    Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

  • Spaghetti met rode pesto

    Spaghetti met rode pestosaus

  • Le3des - Marokkaanse linzen

    Le3des – Marokkaanse linzen

  • Ibawen marmita - Marokkaanse bonen met lamsvlees

    Ibawen marmita – Marokkaanse bonen met lamsvlees

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • Voor 2 personen:
    - 1 uitje fijn gesnipperd
    - 1 teentje knoflook geperst
    - 1 paksoi
    - 1 broccoli
    - 3 worteltjes
    - evt. 1 peper voor de liefhebbers van heet
    - 3 - 5 eetlepels oestersaus
    - wat ketjap
     

Method

Step 1

De pan goed heet laten worden, olie in de pan en het uitje en knoflook snel bakken (evt. peper), dan doe ik de wortels erbij en de broccoli. Even aanbakken en een klein beetje water erbij doen en de deksel erop voor 3/4 minuten.

De groente stoomt dan gaar, niet te gaar natuurlijk! Dan de paksoi erbij. Even omscheppen en als het gaar is, de oestersaus en de ketjap erbij.

Klaaaaarrr...

Ook super simpel en lekker met een bakje Quorn met satésaus en witte rijst.

Foto: Wandee.Be

Deel dit recept met anderen

Comments (2)

  1. posted by saadia29 on 19-10-2005

    Wat is Oistersaus?

  2. posted by wardaroosje on 19-10-2005

    Ik denk dat ze oestersaus bedoelt. Die kun je bij de toko halen.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.