Gebakken appel um qutaibah style
2012-10-22- Cuisine: Marokkaanse
- Course: Dessert
- Skill Level: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Servings: 1
- Prep Time: 20m
Average Member Rating
(2.3 / 5)
3 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Gebakken appel snel en gemakkelijk te maken
Ingredients
- Appels
kaneel
boter
kokos
paprikapoeder
zwarte peper
vanillesuiker
noten naar keuze
citroensap
Method
Step 1
Maak een rondje in de appel en haal het klokkenhuis eruit let Op dat je de appel niet breekt het gat mag groot zijn maar niet te !
snij een heel lichte plak van de onderkant van de appel zodat hij kan blijven staan.
je knt ervoor kiezen om de appel te schillen of de schil eraan te laten.
doe citroensap eroverheen voor de smaak enzodat het niet snel bruin wordt.
mix de boter met de kaneel en peper en paprikapoeder vanile suiker tot een mooi geheel. Eenmaal gemixt doet u het mengsel in de gaten van de appels.
strooi wat cocos eroverheen en decoreer het met de noten.
laat het 45minuten in de oven en voila
tip : leg er een heerlijk bolletje vanile ijs erop en het kan geserveerd worden !