Loader

Garnalen tajine

2005-10-07
  • Servings: 2
  • Prep Time: 10m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (4.1 / 5)

4.1 5 15
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

15 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Gezonde Mueslirepen

    Gezonde Mueslirepen een verantwoord tussendoortje

  • Linzen-tonijnsalade

    Linzen-tonijnsalade

  • Fusilli met tonijn

    Fusilli met tonijn

  • Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

    Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

  • Le3des - Marokkaanse linzen

    Le3des – Marokkaanse linzen

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients


  • - gepelde garnalen
    - fijn gesneden kosbar
    - geperste knoflook
    - olie
    - zout/ peper/ komijn/ paprikapoeder

Method

Step 1

Dit alles bij elkaar doen in een tagin. en laten sudderen niet te lang anders worden de garnalen klein en taai.

Groetjes kookgek

Deel dit recept met anderen

Comments (20)

  1. posted by oembibi on 07-10-2005

    misschien ben ik scheel,maar is dat geen tomaat wat ik om die garnalen heen zie?

  2. posted by sihamkleuter on 07-10-2005

    ja het ziet er rood uit.misschien dioor de paprikapoeder?

  3. posted by riannah on 07-10-2005

    Zo maakt ik hem ook altijd, erg lekker !!

  4. posted by kookgek on 09-10-2005

    nee is geen tomaat is olie dat door de paprikapoeder verkleurt is hhaahhha.

    groetjes kookgek

  5. posted by anoniem20 on 09-10-2005

    Ik ga het vandaag maken insha allah, lijkt me erreg lekker!!

  6. posted by oembibi on 09-10-2005

    ooh oke

  7. posted by oemnizar on 19-10-2005

    lekker, mmmmmmm.
    baraka allahoe fik.

  8. posted by ma3rabia on 06-11-2005

    Salaam
    even een vraagje: Hoe lang moet je het koken? En hoeft er geen water of iets in? Brand het dan niet aan?

  9. posted by Rzinia on 28-11-2005

    ja dat vroeg ik me ook af

  10. posted by MADAME CUISINE on 29-11-2005

    Nee, je moet er geen water bij doen.
    Garnalen moeten niet te lang gaen want dan worden ze taai. Max, 10 minuutjes.

  11. posted by oujdia on 04-01-2006

    Dat zijn wel grote garnalen. of ligt het aan mij… zijn het geen gamba’s ??

  12. posted by oujdia on 04-01-2006

    kheb echt zin om ze te gaan maken wollah.. watertanden krijg ik er van…

  13. posted by Fatine on 17-08-2006

    deze site is niet goed voor mij ik kon gigantisch aan op deze manier!!!!!

  14. posted by beens9 on 21-08-2006

    Wat is de nederlandse naam voor kosbar? Of is dit een ingredient wat niet inh Nederland gekweekt wordt.

  15. posted by beens9 on 21-08-2006

    Wat is de nederlandse naam voor kosbar? Of is dit een ingredient wat niet inh Nederland gekweekt wordt.

  16. posted by gelderse on 21-08-2006

    Kasbor is petreselie

  17. posted by Rzinia on 24-08-2006

    volgens mij ik kasbor koriander en ma3dnoes peterselie.

  18. posted by Wafaa on 28-09-2006

    heerlijk ik ga het vandaag maken maar dan wel met tomaten dat lijkt superheerlijk, ik heb van grote gamba’s in huis…….hmmmmmm smullen

  19. posted by Salihaatjuh on 20-05-2007

    kosbar is koriander

  20. posted by widyan on 17-02-2009

    heerlijk ga het ook maken

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.