Garnalen tajine
2005-10-07- Cuisine: Marokkaanse
- Course: Bijgerecht, Voorgerecht
- Skill Level: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Servings: 2
- Prep Time: 10m
Average Member Rating
(4.1 / 5)
15 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
posted by oembibi on 07-10-2005
misschien ben ik scheel,maar is dat geen tomaat wat ik om die garnalen heen zie?
posted by sihamkleuter on 07-10-2005
ja het ziet er rood uit.misschien dioor de paprikapoeder?
posted by riannah on 07-10-2005
Zo maakt ik hem ook altijd, erg lekker !!
posted by kookgek on 09-10-2005
nee is geen tomaat is olie dat door de paprikapoeder verkleurt is hhaahhha.
groetjes kookgek
posted by anoniem20 on 09-10-2005
Ik ga het vandaag maken insha allah, lijkt me erreg lekker!!
posted by oembibi on 09-10-2005
ooh oke
posted by oemnizar on 19-10-2005
lekker, mmmmmmm.
baraka allahoe fik.
posted by ma3rabia on 06-11-2005
Salaam
even een vraagje: Hoe lang moet je het koken? En hoeft er geen water of iets in? Brand het dan niet aan?
posted by Rzinia on 28-11-2005
ja dat vroeg ik me ook af
posted by MADAME CUISINE on 29-11-2005
Nee, je moet er geen water bij doen.
Garnalen moeten niet te lang gaen want dan worden ze taai. Max, 10 minuutjes.
posted by oujdia on 04-01-2006
Dat zijn wel grote garnalen. of ligt het aan mij… zijn het geen gamba’s ??
posted by oujdia on 04-01-2006
kheb echt zin om ze te gaan maken wollah.. watertanden krijg ik er van…
posted by Fatine on 17-08-2006
deze site is niet goed voor mij ik kon gigantisch aan op deze manier!!!!!
posted by beens9 on 21-08-2006
Wat is de nederlandse naam voor kosbar? Of is dit een ingredient wat niet inh Nederland gekweekt wordt.
posted by beens9 on 21-08-2006
Wat is de nederlandse naam voor kosbar? Of is dit een ingredient wat niet inh Nederland gekweekt wordt.
posted by gelderse on 21-08-2006
Kasbor is petreselie
posted by Rzinia on 24-08-2006
volgens mij ik kasbor koriander en ma3dnoes peterselie.
posted by Wafaa on 28-09-2006
heerlijk ik ga het vandaag maken maar dan wel met tomaten dat lijkt superheerlijk, ik heb van grote gamba’s in huis…….hmmmmmm smullen
posted by Salihaatjuh on 20-05-2007
kosbar is koriander
posted by widyan on 17-02-2009
heerlijk ga het ook maken