Loader

Garnalen pasteitjes

2007-10-24
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (3.3 / 5)

3.3 5 3
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

3 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Fusilli met tonijn

    Fusilli met tonijn

  • Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

    Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

  • Spaghetti met rode pesto

    Spaghetti met rode pestosaus

  • Le3des - Marokkaanse linzen

    Le3des – Marokkaanse linzen

  • Ibawen marmita - Marokkaanse bonen met lamsvlees

    Ibawen marmita – Marokkaanse bonen met lamsvlees

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • 500 gr garnalen
    8 pasteitjes
    Boter
    Meel
    Melk
    Kasbour
    Knoflook
    Zout/Peper
    Ui
    Champignons

Method

Step 1

Pel de garnalen of helemaal of alleen de kop eraf. Spoel ze af met citroen en doe ze in een kom met knoflook, zout en peper.

Doe in een pan/wok de gesneden uitjes en een knoflookteentje, na ongeveer 5 minuten doe je de chamignons erbij. Als je merkt dat de champignons bijna gaar zijn doe je er een halve pot creme freche bij. Ik gebruik zelf altijd creme freche van blue band.

Maak in een klein pannetje de Bechamel saus, op smaak brengen met zout en peper. Als de bechamel saus klaar is doe je deze bij de champignons in de pan of wok. Doe de garnalen erbij ong 10 minuten.

Ondertussen doe je de pasteitjes in de oven.

Kasbour nog bij de garnalen doen.

Schep de garnalen+saus in de pasteitjes en je kan wat saus gewoon op bord scheppen naast pasteitjes.

Smullen maar!!

Vrij machtig dus bijgerecht zou salade of rijst kunnen zijn.

Deel dit recept met anderen

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.