Loader

Franse uiensoep

2009-10-27
  • Servings: 1
  • Prep Time: 30m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (3 / 5)

3 5 3
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

3 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Kerriesoep

    Kerrie soep

  • Turkse linzensoep

    Turkse linzensoep

  • Marokkaanse dikke groentensoep met kip

    Marokkaanse dikke groentensoep met kip

  • Algerijnse chorba met gehaktballetjes en kip

    Algerijnse chorba met gehaktballetjes en kip

  • Pittige vissoep met tomaten

    Pittige vissoep met tomaten, kikkererwten en couscous

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • 6 uien,
    2x runderbouillon,
    tabasco (sambal kan ook),
    1 liter water,
    30 gram boter,
    beetje olie,
    worchestershiresaus.
    Kleine ringetjes stokbrood met gesmolten kaas.

Method

Step 1

Je snijd de uien in halve ringen en pakt een grote pan bakt eerst de ringen goudbruin met de boter en beetje olie (totdat ze zacht aanvoelen) daarna blus je ze af met de bouillon ( die je hebt vermengd met 1 liter water). Paar druppels worchestershiresaus/en tabasco. Ongv haf uurtje laten sudderen. Stokbrood ringetjes in de oven met de kaas totdat deze smelt.

Dan een kom met de soep erin en stokbroodje erbovenop.

Deel dit recept met anderen

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.