Feta in bladerdeeg of in filodeeg
2008-12-07- Skill Level: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Servings: 1
- Prep Time: 25m
Average Member Rating
(3.7 / 5)
3 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- 750 gram feta van de Turkse winkel
Selderij
Yoghurt of 400 gram Crème fraîche van blueband
Bladerdeeg of filodeeg
Method
Step 1
Doe de feta in stukjes en maak dit dan fijn, dan doe je er wat
selderij doorheen en wat yoghurt dit doe je daarna in bladerdeeg
of in filodeeg (een plak filodeeg daarna wat vulling
erop en dan weer een plak filodeeg erop dit doe je tot dat de vulling op is)
Dit bak je op 180 graden tot het goudbruin is.
Ik doe dit altijd op gevoel ik proef tussendoor tot ik vind dat het de
juiste smaak heeft.. Vandaar dat er ook geen hoeveelheden bijstaan 🙂
De vulling kan ook in filodeeg dit moet je daarna met warme melk
bestrijken als het uit de oven komt zodat het lekker zacht blijft..
Je kan het ook met zelf gekruid gehakt maken.
En je kan de yoghurt ook vervangen door creme freche
posted by koken20 on 28-08-2009
hmm lekker,
ga ik inchAllah proberen,
fijne ramadan nog