Een lekkere frisse taart
2012-10-15- Course: Dessert
- Skill Level: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Servings: 1
- Prep Time: 2:30 h
Average Member Rating
(2.8 / 5)
5 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- 1pak droge koekjes(zonder chocolade of wat dan ook erop)
1 reep melkchocolade en 1 reep witte chocolade
fondant (kleur naar keuze)
Crème fraîche of zelf gemaakte slagroom(zie bereiding)
aardbei (of fruit naar keuze)
Method
Step 1
Als je een blender hebt stop je alle koekjes daarin zo niet dan vrees ik dat je even bezig bent met de bodem te maken ikzelf heb geen blender dus ik heb een uur zitten stampen met die stamper van de knoflook(wweet de naam niet)
eenmaal de koekjes gemalen voeg je er warme boter aan toe steeds beetje bij beetje totdat als je het in je hand neemt het een geheel is. Voeg het "deeg" dan in een taartvorm en zet het in de ijskast tot de dag erna.
the day after...
Je warmt de witte chocolade en verspreid die over de bodem zorg dat je voordat de chocolade is opgedroogt je de fondant eroverheen spreid zodat het aan elkaar gaat plakken. Verwarm nu ook de melk chocolade en verspreid deze over de fondant. Zet dan Weer de taart in de ijskast totdat de chocolade hard is geworden.
voor het zelfgemaakt slagroom voeg je poedersuiker en boter bij elkaar goed mengen met de staafmixer vervolgens voeg je water en vanille extraxt toe en blijf je goed roeren totdat er een mooie witte slagroom ontstaat Smeer het erop doe het fruit erop en nog even in de koelkast totdat het goed is.
als je de creme fraise gebruikt smeer die dan gewoon goed dik erop snij de fruit en leg het erop Ook hierbij nog even in de koelkast laten staan.
A7la torta fed donia ya ma3lim