Loader

De appel-amandelcake

2013-02-23
  • Servings: 1
  • Prep Time: 45m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (3.3 / 5)

3.3 5 3
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

3 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Gezonde Mueslirepen

    Gezonde Mueslirepen een verantwoord tussendoortje

  • Mini-cheesecakes met frambozenswirl

    Mini-cheesecakes met frambozenswirl

  • Mini cheesecakes

    Mini cheesecakes met aardbeien en slagroom (basisrecept)

  • Heerlijke Aziatische Indische spekkoek

    Spekkoek heerlijke Aziatische Indische lekkernij

  • Mars cupcakes

    Mars cupcakes

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • eieren
    - 170 gr suiker
    - 2 vanillesuiker
    - 150 ml olie
    - 150 gr natuuryoghurt
    - 1 theelepel kaneel
    - 1 bakpoeder
    - ongeveer 200 gr bloem.
    Verder nog 2 appels in stukjes,
    100 gr gehakte amandelen met schil,
    1 theelepel kaneel
    en een zakje vanillesuiker

Method

Step 1

Meng de ingrediënten voor de cake met een mixer in bovenstaande volgorde.

Giet dit in een bakvorm en doe hierop de appelen. Meng de amandelen met de kaneel en vanillesuiker en bestrooi dit op de appelen.

Bak deze cake in een voorverwarmde oven op 180 graden.

Na het bakken ontvormen en besmeren met honing.

Deel dit recept met anderen

Comment (1)

  1. posted by mounia3007 on 04-08-2013

    Hoe lang moet hij in de oven want hij wil maar niet garen bij mij

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.