Dakhous
2005-10-19- Skill Level: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Servings: 1
- Prep Time: 20m
Average Member Rating
(4.3 / 5)
4 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Ja -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- - 1 blik gehakte tomaten
- 6 knoflook teentjes
- 1 tlp tomatenpuree
- 1 kop water
- 1/2 schepje zout
- 1/4 schepje zwarte peper
- 1/4 schepje curry, of hindoe kerrie masala.
Method
Step 1
Met een staafmixer maak de tomaten in blik helemaal fijn.
Dan in een klein pannetje bak je in wat olie de knoflook tot het licht gekleurd is, niet bruin!
Doe dan het water de tomaten en tomaten puree erbij laat even koken zet op laag vuur en doe de kruiden en het zout erbij, je kan er ook wat sambal in doen of een heet pepertje.
Laat het dan doorkoken 15 min.
Klaar!
posted by sihamkleuter on 20-10-2005
leuk echte arabische recepten!!!!
posted by esmaatje on 12-03-2006
ziet er lekker uit! mm
posted by Amifati on 28-07-2010
bij wat kun je het opdienen