Loader

Dakhous

2005-10-19
  • Servings: 1
  • Prep Time: 20m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (4.3 / 5)

4.3 5 4
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

4 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

    Gembersaus

  • Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

    Magosalsa

  • Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

    Koriander pesto

  • Tonijnpizza

    Tonijnpizza

  • Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

    Paprikasaus

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • - 1 blik gehakte tomaten
    - 6 knoflook teentjes
    - 1 tlp tomatenpuree
    - 1 kop water
    - 1/2 schepje zout
    - 1/4 schepje zwarte peper
    - 1/4 schepje curry, of hindoe kerrie masala.

Method

Step 1

Met een staafmixer maak de tomaten in blik helemaal fijn.

Dan in een klein pannetje bak je in wat olie de knoflook tot het licht gekleurd is, niet bruin!

Doe dan het water de tomaten en tomaten puree erbij laat even koken zet op laag vuur en doe de kruiden en het zout erbij, je kan er ook wat sambal in doen of een heet pepertje.

Laat het dan doorkoken 15 min.

Klaar!

Deel dit recept met anderen

Comments (3)

  1. posted by sihamkleuter on 20-10-2005

    leuk echte arabische recepten!!!!

  2. posted by esmaatje on 12-03-2006

    ziet er lekker uit! mm

  3. posted by Amifati on 28-07-2010

    bij wat kun je het opdienen

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.