Loader

Dadelblaadjes

2014-09-06
  • Servings: 1
  • Prep Time: 45m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (3.7 / 5)

3.7 5 3
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

3 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Gezonde Mueslirepen

    Gezonde Mueslirepen een verantwoord tussendoortje

  • Linzen-tonijnsalade

    Linzen-tonijnsalade

  • Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

    Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

  • Mini-cheesecakes met frambozenswirl

    Mini-cheesecakes met frambozenswirl

  • Mini cheesecakes

    Mini cheesecakes met aardbeien en slagroom (basisrecept)

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • Dadelblaadjes
    - 500 gr margarine
    - 7 soeplepels suiker
    - 7 soeplepels mazhar
    - 2 zakjes vanillesuiker
    - 1 bakpoeder
    - 1 kg bloem
    Vulling:
    - dadelpasta

Method

Step 1

Meng alles behalve de dadelpasta, tot een soepel deeg.

Verdeel het deeg in 4 stukken en rol elk stuk uit. Snij er nu rondjes uit met een glas, zet op elk rondje een staafje dadelpasta en vouw het rondje nu dicht, langwerpig, en nu met een tangetje versieren net als een blaadje.

Na het bakken (180 graden gedurende 15 min) wentelen in poedersuiker

Deel dit recept met anderen

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.