Dadelblaadjes
2014-09-06- Cuisine: Marokkaanse
- Skill Level: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Servings: 1
- Prep Time: 45m
Average Member Rating
(3.7 / 5)
3 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- Dadelblaadjes
- 500 gr margarine
- 7 soeplepels suiker
- 7 soeplepels mazhar
- 2 zakjes vanillesuiker
- 1 bakpoeder
- 1 kg bloem
Vulling:
- dadelpasta
Method
Step 1
Meng alles behalve de dadelpasta, tot een soepel deeg.
Verdeel het deeg in 4 stukken en rol elk stuk uit. Snij er nu rondjes uit met een glas, zet op elk rondje een staafje dadelpasta en vouw het rondje nu dicht, langwerpig, en nu met een tangetje versieren net als een blaadje.
Na het bakken (180 graden gedurende 15 min) wentelen in poedersuiker