Loader

Citroen frosting

2009-01-13
  • Servings: 1
  • Prep Time: 25m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (4 / 5)

4 5 2
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

2 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Ingelegde citroenen

    Ingelegde citroenen

  • Zelf 4- en 9 specerijenmix maken

    Zelf 4- en 9 specerijenmix maken

  • Krokante bladerdeeghapjes met knakworst

    Krokante bladerdeeghapjes met knakworst

  • Mini bananenpannenkoekjes

    Mini bananenpannenkoekjes

  • Gepaneerde pannenkoeken met garnalen en kaas

    Gepaneerde pannenkoeken met garnalen en kaas

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • 90 gram suiker
    100 gram poedersuiker
    50 gram boter
    3 eetlepels citroensap (vers of uit een flesje)
    ik heb uit een flesje gebruikt

Method

Step 1

Mix dit allemaal samen tot het een dikke laag is geworden (ongeveer 5 minuutjes).

Deel dit recept met anderen

Comments (7)

  1. posted by ummsalman on 18-01-2009

    wat kun je ermee doen?

  2. posted by vuurtje on 18-01-2009

    als vulling?

  3. posted by xchidax on 18-01-2009

    je kunt dit op cupcakes doen, en tussen een laagjes cake
    zoals dit: http://www.manic.com.sg/blog/images/cupcake.jpg

  4. posted by ummsalman on 17-02-2009

    oeh..jammie…

  5. posted by sjaahida on 17-02-2009

    De Nederlandse naam voor frosting is Glazuur… 🙂

  6. posted by sadiye on 18-02-2009

    en in het engels is het icing 😀

  7. posted by prinsesje_bloom on 14-09-2009

    Word dit hard of blijft het zacht?

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.