Chocolate-chip cookies
2006-02-17- Skill Level: Simpel
- Toevoegen aan favorieten
Average Member Rating
(3.7 / 5)
3 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- 165 gr bloem
Halve tl bakpoeder
100 gr suiker
75 gr bruine basterdsuiker
1 ei
1 zakje vanillesuiker
Snufje zout
125 gr boter
100 gr gehakte pure chocolade
Method
Step 1
Mix de boter met de suiker licht en schuimig. Voeg het ei toe en mix erdoor. Meng bloem met bakpoeder en zeef het boven de rest. Mix het erdoor tot een deeg dat plakkerig is. Schep de chocoladestukjes erdoor. Bedek een bakplaat met bakpapier en schep met twee eetlepels hoopjes deeg op de bakplaat, laat wel genoeg tussenruimte open want ze lopen uit
Bak ze in een voorverwarmde oven van 175 graden 10-15 minuten tot ze bruin zijn. Ze zijn dan dik en zacht. Laat ze op de bakplaat 5 minuutjes afkoelen (dan worden ze harder) en daarna verder laten afkoelen op een rooster.
LET OP DE TUSSENRUIMTE ANDERS KRIJG JE EEN GROTE MASSA!!
posted by marocovic on 18-02-2006
moet je de chocolade met de meel doen ?
of op het laatste
posted by ellouisa on 25-02-2006
op het laatst
posted by jamila29 on 04-03-2006
Misschien een rare vraag maar worden de hoopjes die je schept vanzelf plat zoals het plaatje?
posted by ellouisa on 04-03-2006
ja, het smelt zeg maar omdat er veel suiker in zit